Ποιος είπε ότι υψηλή γαστρονομία και burger δεν πάνε μαζί;

smash-n-bun-bun I0ANNA PAKA
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2025

Το Smash ‘n Bun από αύριο θα μας πείσει για το αντίθετο.

Με τις γιορτές σε απόσταση αναπνοής και τις γαλοπούλες και τα μελομακάρονα να κλέβουν την παράσταση, το Smash ‘n Bun μπαίνει στο εορταστικό πνεύμα και κάνει μια ξεχωριστή, γιορτινή πρόταση για μπέργκερ με την Bling Bling Edition. Πρόκειται για μια limited εμπειρία που συνδυάζει το χαρακτηριστικό smash burger που το Smash ‘n Bun ξέρει να κάνει τόσο καλά, με υλικά υψηλής γαστρονομίας.

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου 2026, οι λάτρεις του burger θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε δυο ξεχωριστά limited burger διαθέσιμα αποκλειστικά κατά την περίοδο των γιορτών: ένα burger με φουά γκρα που συναντά το κλασικό, ζουμερό smash patty, δημιουργώντας μια απρόσμενα αρμονική και απολαυστική ισορροπία, και ένα δεύτερο με φρέσκια τρούφα, όπου η χαρακτηριστική της γεύση προσφέρει ένταση και βάθος.

I0ANNA PAKA

Η εμπειρία ολοκληρώνεται με τις χαρακτηριστικές τραγανές πατάτες του Smash ‘n Bun, συνοδευόμενες από Crème Fraîche και χαβιάρι, προσφορά της Fine Foods Collection. Και επειδή καμία γιορτινή στιγμή δεν είναι πλήρης χωρίς σαμπάνια, η Deals προσφέρει το κατάλληλο pairing για την περίσταση.

Μπέργκερ με φουά γκρα και σαμπάνια, λοιπόν. Γιατί όχι;

Info
Smash ‘n Bun
Πατριάρχου Ιωακείμ 48, Αθήνα
21 0724 9802
Δευτέρα – Κυριακή 13:00 μ.μ - 12:00 π.μ