Par-tea στην Ελευσίνα
Για αυτούς που αγαπούν το τσάι, το Elefsina Hotel διοργανώνει par-tea την Κυριακή 16 Ιανουαρίου στο εστιατόριό του, «Το Στάχυ».
Για γευσιγνωσία κρασιού έχουμε ακούσει, άλλων αλκοολούχων ποτών επίσης, αλλά για γευσιγνωσία τσαγιού μάλλον όχι. Αν έχετε την περιέργεια να δοκιμάσετε πληθώρα ποικιλιών τσαγιού ή αν είστε απλά λάτρεις του ροφήματος αυτού, δεν έχετε παρά να κατευθυνθείτε προς Ελευσίνα και συγκεκριμένα, προς το Elefsina Hotel. Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, σε συνεργασία με την εταιρεία Mlesna Hellas και την τσαγερία «Το Τσάι», το ξενοδοχείο διοργανώνει μια πρωτότυπη γευσιγνωσία τσαγιού στο εστιατόριο του «Το Στάχυ».
Εκεί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τον τρόπο καλλιέργειας και τις πολλαπλές προελεύσεις του τσαγιού. Ακόμη, βουτήματα, κέικ καθώς και τα αυθεντικά British Scones θα βρίσκονται στον buffet του εστιατορίου για να συνοδεύσουν τις κούπες αχνιστού αρωματικού τσαγιού.
Θα παρουσιαστούν οι γεύσεις Romanov Imperial (μαύρο τσάι με φλούδες κίτρου, άνθη καλαμποκιού, φύλλα και κομμάτια κόκκινου και μαύρου βατόμουρου), Ανοιξιάτικος Ήλιος (συνδυασμός λευκού και πράσινου τσαγιού με κομμάτια ανανά, λεμονιού, φράουλας, αχλαδιού, κερασιού, λεμονόχορτου, φύλλα βατομουριάς και πέταλα ηλιοτρόπιου), Λευκός Άγγελος (λευκό τσάι συνδυασμένο με κανέλα, φλούδες πορτοκαλιού, αμύγδαλα, λεμονόχορτο, λουλούδια πορτοκαλιάς και τριαντάφυλλου), Rooibos πορτοκάλι, τσίλι (κόκκινο τσάι χωρίς καφεΐνη, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά από την Αφρική, με φλούδες πορτοκαλιού και κομμάτια τσίλι), Πράσινο με γιασεμί (συνδυασμός πράσινου τσαγιού με λουλούδια γιασεμιού) και Μαύρο τσάι με κομμάτια πικραμύγδαλου.
Και όλα αυτά θα έχουν ελεύθερη είσοδο για όλους τους επισκέπτες.
Πληροφορίες: Elefsina Hotel, Δήμητρος 55 & Ρήγα Φεραίου, 210 5589700, www.elefsinahotel.gr , ελεύθερη συμμετοχή, στις 5 μ.μ.







