Papagalos: ένα «ταβερνό-μπαρο» στο πρώην Mamacas

papagalos
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Ο χώρος του bar-restaurant Mamacas, άλλαξε όνομα και χαρακτήρα και έγινε «tavernο-baro», όπως αυτοαποκαλείται και ακούει στο όνομα Papagalos.

Από Τρίτη μέχρι και Κυριακή, στον χώρο του πρώην Mamacas θα βρίσκετε πλέον, ένα νέο μοντέρνο εστιατόριο, με βάση στην κουζίνα του τις ελληνικές γεύσεις και τις χαμηλές τιμές.

Ο Μιχάλης Ζάχαρης και η ομάδα του έφτιαξαν ένα μενού γεμάτο με αυθεντικές ελληνικές γεύσεις. Δοκιμάστε μπριζολάκια μαριναρισμένα με πετιμέζι, γιουβέτσι με θαλασσινά, μπεκρή μεζέ, κεφτεδάκια, τσιγαριστά χόρτα, γαρίδες σαγανάκι, γαύρο μαρινάτο, πολίτικη σαλάτα, κότσι γάστρας και πολλά πολλά ακόμα ενδιαφέροντα πιάτα.

Ο Papagalos είναι ανοιχτός κάθε μέρα, εκτός Δευτέρας, ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, θα απολαύσετε τους μεζέδες σας με τη συνοδεία κρητικής λύρας και μαντινάδων και την Κυριακή το απόγευμα με έντεχνο-λαϊκό πρόγραμμα. Ετοιμαστείτε λοιπόν, για φαγητό αλλά και ξεφάντωμα μέχρι το πρωί. 

Πληροφορίες: Papagalos-TavernoBaro, Περσεφόνης 37 - 39, Γκάζι, 210 3464984, https://www.facebook.com/papagalos.tavernobaro.