Το κρασί στο... μικροσκόπιο

to-krasi-sto-mikroskopio

ΤΡΙΤΗ, 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Σεμινάριο με όλα τα μυστικά για τη σωστή χρήση και φύλαξη αλλά και για το καλό σερβίρισμα του κρασιού, στη Θεσσαλονίκη.

Επειδή οι μικρές απολαύσεις είναι αυτές που δίνουν αξία και αισιοδοξία στη ζωή, η Wine Plus σχεδιάζει σεμινάριο κρασιού με τίτλο «Το κρασί στο τραπέζι», προσφέροντας γνώση ευχάριστη και «εύγευστη», που επιχειρεί να φωτίσει την καθημερινότητα.

Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, στο σεμινάριο κρασιού της Wine Plus και με οδηγό την χημικό-οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα, θα μάθουμε ποιες πληροφορίες της ετικέτας διευκολύνουν την επιλογή του κρασιού για το τραπέζι μας, πως και που θα φυλάξουμε με ασφάλεια τις αγαπημένες μας φιάλες μέχρι την ώρα της απόλαυσής τους, πότε ένα κρασί είναι έτοιμο για κατανάλωση, πως η ηλικία και η εσοδεία παραγωγής του επηρεάζουν τη γεύση του, πως το σερβίρουμε, ποια είναι τα «σωστά» ποτήρια κρασιού και ποια η ιδανική θερμοκρασία,πως το δοκιμάζουμε και το περιγράφουμε και ποιοι είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την αρμονία του με το φαγητό μας.

Το καινούργιο σεμινάριο της Wine Plus επιχειρεί να μυήσει το κοινό στην αληθινή και καθημερινή απόλαυση του κρασιού στο τραπέζι.

Πληροφορίες: Wine Plus, 2310 888311, [email protected] , Καρυωτάκη 5, 546 45 Θεσσαλονίκη.