Taco Bell: Από την Καλιφόρνια με αγάπη

taco-bell-apo-tin-kalifornia-me-agapi

ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Τacos, burritos και quesadilla περιμένουν τους λάτρεις της μεξικάνικης κουζίνας, στο νέο κατάστημα Taco Bell στο Athens Metro Mall.

Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων Taco Bell που ξεκίνησε 48 χρόνια πριν από τις ηλιόλουστες ακτές της Νότιας Καλιφόρνια, έφτασε και στην Αθήνα.

Βρίσκεται στο νέο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall, στον δεύτερο όροφο και για όσους δεν έχετε ακόμη δοκιμάσει tacos, burritos και quesadilla από τα Taco Bell, ήρθε η ώρα να πάρετε την γραμμή του μετρό (ή το αυτοκίνητο αν προτιμάτε) και να ανακαλύψετε το νέο γευστικό προορισμό που ακούει στο όνομα Taco Bell.

Από το 1977 μέχρι σήμερα, στα 5.800 περίπου εστιατόρια Taco Bell έχουν φτιαχτεί πολλά εκατομμύρια tacos και burritos, όπως και gorditas (που σημαίνει «χοντρούλα» στα ισπανικά) και Crunchwrap.

Ένα ενδεικτικό γεύμα περιλαμβάνει ένα τεράστιο πιάτο «Cheesy Nachos», σαλάτα «Fiesta Taco Salad» με ψητό steak και Crunchwrap -μια μαλακή tortilla με πικάντικο μεξικάνικο κοτόπουλο, σάλτσα γιαουρτιού, τραγανό ψιλοκομμένο μαρούλι, ντομάτα και ζεστή σάλτσα τυριού, τυλιγμένη σε εξάγωνο σχήμα και ψημένη στο πλατό.

Κι επειδή οι Μεξικανοί γίνονται αμείλικτοι όταν χρησιμοποιούν μπαχαρικά και καρυκεύματα, το Taco Bell δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μόνοι σας πόσο πικάντικο θέλετε το πιάτο σας, διαλέγοντας τη σωστή σάλτσα ανάμεσα στη Fiesta Salsa, Guacamole, Jalapeño Sauce, Pepperjack Sauce, Red Tangy Sauce και πολλές ακόμα, ενώ για όσους είναι αναποφάσιστοι, υπάρχει και η δυνατότητα του Combo, που περιλαμβάνει συνδυασμό γεύσεων σε καλύτερη τιμή.

Καιρός λοιπόν, να φτάσουν οι ουρανίσκοι στο Μεξικό!

Πληροφορίες: Athens Metro Mall, Λ Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος.