To beer or not to beer...

to-beer-or-not-to-beer

ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Μάθετε όλα τα μυστικά για τη μπίρα σε ένα σεμινάριο, στο Genius in Gastronomy, την 27η Ιανουαρίου.

Τι είναι αυτό που λέμε μπίρα, ποιες είναι οι κατηγορίες της, από τι αποτελείται, τι χρώματα έχει και τι γεύση έχει το καθένα από αυτά; Μπίρα είναι το αλκοολούχο ποτό που παράγεται από τη ζύμωση εκχυλίσματος βύνης σπόρων κριθαριού ή και σιταριού, μόνων τους ή σε ανάμειξη με σπόρους δημητριακών, που αρωματίζεται με την προσθήκη λυκίσκου, αλλά και ορισμένες φορές με διάφορα βότανα ή μπαχαρικά.

Αν είστε λάτρης αυτού του ποτού και θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερα για τη μπίρα, έχουμε κάτι για σας. Το Genius in Gastronomy ετοίμασε ένα σεμινάριο εδικό για όσους θέλουν να μάθουν τα πάντα γύρω από τη μπίρα, την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, 7-9 μ.μ.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρητικό ορισμό της μπίρας, ανάλυση των συστατικών που δημιουργούν το ποτό αυτό, επεξήγηση των τρόπων παρασκευής της, διαχωρισμός σε κατηγορίες αλλά και γευστική δοκιμή διαφορετικών ειδών μπίρας, pils, lager, ale, weiss, stout, trappist, lambic και άλλα ακόμα.

Πληροφορίες: Genius in Gastronomy, Καστελλίου 17, Γαλάτσι, 212 1006520. Το κόστος συμμετοχής είναι 48 ευρώ.