Ancho Mexican Grill: και μεξικάνικο και fast food

ancho-2 Studio Kominis
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Άνοιξε πριν ένα μήνα στην καρδιά του Χαλανδρίου και προσφέρει μοσχομυρωδάτο και πικάντικο μεξικάνικο σε στιλ… fast food.

«Ancho» είναι μια καπνιστή καυτερή πιπεριά που χρησιμοποιείται πολύ στη μεξικανική κουζίνα και με αυτό το όνομα άνοιξε σε έναν πολύχρωμο γωνιακό χώρο στο κέντρο του Χαλανδρίου, στην οδό Γυφτοπούλου, ένα νέο μεξικάνικο fast food  για να μυήσει τους Αθηναίους στην μεξικάνικη κουζίνα.

Τα μεγάλα και ψηλά κόντρα πλακέ τραπέζια του με τους άνετους καναπέδες θα φιλοξενήσουν ευχάριστα τα tacos και τα burritos σας, το πολύχρωμο ευχάριστο industrial ντεκόρ θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα, ενώ η κουζίνα του που συνδυάζει τις αυθεντικές μεξικανικές γεύσεις με την αμερικανική κουλτούρα, θα σας δώσει έναν σημαντικό λόγο για να αγαπήσετε τις tex mex σπεσιαλιτέ, ακόμα και ως fast food.

Το μενού του είναι πλούσιο και συνδυαστικό. Επιλέξτε τη βάση που θέλετε να απολαύσετε ανάμεσα σε burrito, tacos, burrito bowl χωρίς tortilla, nachos και salad. Επάνω σε αυτή προσθέτετε τη γέμιση της αρεσκείας σας, από σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι στη γάστρα barbacoa, παραδοσιακό μοσχάρι machaca, chili con carne, ψιλοκομμένο μεξικάνικο χοιρινό carnitas, ψητό μαριναρισμένο κοτόπουλο και ψητά λαχανικά και τελειώνετε με την ιδανική για εσάς salsa, όσο καυτερή τη θέλετε.

Studio Kominis

Αν θέλετε μπορείτε να συνοδεύσετε με tortilla chips και γαρνιτούρα, με quesadilla με διαφορετική γέμιση ή με ένα chili con carne bowl με τυρί ή ρύζι.

Το Ancho είναι ανοιχτό από το μεσημέρι για ένα «δυνατό» lunch break και μέχρι αργά το βράδυ για να ησυχάσετε τη λιγούρα μετά το ποτό σας.

Πληροφορίες: Γρηγορίου Γυφτοπούλου & Κολοκοτρώνη, Χαλάνδρι, 210 6801097, www.facebook.com/AnchoMexicanGrill?ref=stream#!/AnchoMexicanGrill.

Βάλια Κανελλοπούλου
[email protected]