Πελοποννησιακά εδέσματα και νοστιμιές στον μπουφέ του Βυζαντινού
Γεύσεις και αρώματα από την αγαπημένη Πελοπόννησο θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν οι επισκέπτες του Βυζαντινού στο Hilton, μέχρι τις 25 Ιανουαρίου.
Σαβόρο Κυνουρίας, μακαρονόπιτα από την Τρίπολη, καγιανάς με σύγκλινο Μάνης, τυλιχτάρια από την Πάτρα, κοτόπουλο Μπαρδουνιώτικο Σπάρτης, λαγωτό Αρκαδίας είναι μερικά μόνο από τα παραδοσιακά εδέσματα της Πελοποννήσου, που θα προσφέρει το εστιατόριο Βυζαντινό του Hilton, μέχρι τις 25 Ιανουαρίου.
Σε έναν πλούσιο μπουφέ, θα «ξετυλίγονται» παραδοσιακά αρώματα και γεύσεις από την Πελοπόννησο, μέσα από περισσότερα από 70 αυθεντικά πιάτα, που θα εναλλάσσονται καθημερινά.

Το αφιέρωμα στην κουζίνα και τις γεύσεις της Πελοποννήσου, είναι το δεύτερο μέρος από μια σειρά αφιερωμάτων σε ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις που έχει ξεκινήσει ήδη το αθηναϊκό εστιατόριο φέτος το χειμώνα.
Πριν από την πελοποννησιακή εβδομάδα, οι επισκέπτες του Βυζαντινού απόλαυσαν παραδοσιακές νοστιμιές από την Κρήτη, ενώ θα ακολουθήσει ένα γευστικό αφιέρωμα στην πολίτικη κουζίνα τον Φεβρουάριο.
Πληροφορίες: Βυζαντινό, Βασ. Σοφίας 46, Ξενοδοχείο Hilton, Αθήνα, 210 7281400, €38/άτομο







