Κυριακή με... οινογνωσία στο Κλίμα Κλήμα

klima-klima-klima-klima
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Ένα βράδυ γεμάτο εκλεκτές ετικέτες και νόστιμες γεύσεις ετοιμάζει το wine bar restaurant του Χριστόφορου Πέσκια Κλίμα Κλήμα, με οδηγό τον οινολόγο Δημήτρη Χατζηνικολάου, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου.

Από τις 8.30 μ.μ., την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, το wine bar-restaurant Κλίμα Κλήμα στα Μελίσσια, ετοιμάζει μια ιδιαίτερη βραδιά με εκλεκτές ελληνικές ετικέτες, οινογνωσία και γευστικές προτάσεις από τον σεφ Χριστόφορο Πέσκια.

Ο διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Bordeaux Δημήτρης Χατζηνικολάου θα μας «ξεναγήσει» στους δρόμους του κρασιού και στα μυστικά του και θα συνδυάσει γεύσεις και κρασί,  απογειώνοντας τις αισθήσεις μας.

Ο Δημήτρης Χατζηνικολάου είναι διπλωματούχος γευσιγνώστης, με Μaster στην αμπελουργία και Διδακτορικό Δίπλωμα στη εφαρμοσμένη μικροβιολογία. Σπούδασε στο Bordeaux, ενώ για την πολυετή του συμβολή σε νέες  μεθόδους οινοπαραγωγής, του απονεμήθηκε  τιμητικά η Γαλλική Υπηκοότητα.

Στην Ελλάδα δημιούργησε Γραφείο Συμβούλων Τεχνολογίας και Μάρκετινγκ Οίνου, ίδρυσε την περίφημη «Ακαδημία Οίνου» και σημείωσε πλούσια  αρθρογραφία σε εφημερίδες και περιοδικά, έδωσε διαλέξεις, συμμετείχε σε τηλεοπτικές εκπομπές και έγραψε 10 βιβλία.

Πληροφορίες: Κλίμα Κλήμα, Παν. Τσαλδάρη 32-34, Μελίσσια, 2106096786.