Γιορτάστε την «Ημέρα Pisco Sour» με περουβιανή κουζίνα στο Breeder Feeder
Το πρώτο Σάββατο του Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένο στο εθνικό ποτό του Περού, το Pisco Sour και το Breeder Feeder ετοίμασε ένα ειδικό μενού που θα συνοδεύεται φυσικά, με άφθονο Pisco sour, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου.
Σε συνεργασία με τη σεφ natachef και την Πρεσβεία του Περού, το Breeder Feeder φιλοξενεί μια βραδιά αφιερωμένη στο Περού και το εθνικό του ποτό. Το cocktail Pisco sour φτιάχνεται από το ποτό pisco που παρασκευάζεται από σταφύλια με Πιστοποιημένη Ονομασία Προέλευσης και την προσθήκη χυμού από λεμόνι ή lime, σιρόπι και ασπράδι από αυγό.
Για να απολαύσετε το ιδιαίτερο αυτό ποτό, η natachef έχει ετοιμάσει ένα πλήρες μενού βασισμένο στις γεύσεις και την κουζίνα του περού. Η περουβιανή κουζίνα εξελίχθηκε από τις τοπικές παραδόσεις αλλά και τις επιδράσεις των μεταναστών της χώρας.

Θα βρείτε τροφές που καταναλώνονταν στα αρχαία χρόνια, αλλά και πολλές ευρωπαϊκές, αφρικανικές και ασιατικές επιρροές, θαλασσινά, τροπικά φρούτα, δημητριακά και ρίζες.
Το μενού που ετοίμασε η natachef –μέλος των Berlin Brides- για το Breeder Feeder, είναι βασισμένο σε παραδοσιακές συνταγές της οικογένειας Lari από τη Λίμα - τη γαστρονομική πρωτεύουσα της Λατινικής Αμερικής.
Θα γευθείτε Αχνιστά μύδια με κρεμμύδι, κίτρινη πιπεριά, κόλιανδρο & lime, Σούπα με κοτόπουλο, κόλιανδρο, αρακά και πατάτα, Μαριναρισμένο χταπόδι με κρέμα πιπεριάς και πατάτα στο γουδί, Κόκκινη πιπεριά γεμιστή με κρέας και τυριά, Gratin πατάτας με γλυκάνισο και Flan μωβ καλαμποκιού με κρέμα από λουκουμά.
Πληροφορίες: Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα, 210 3317527, 30 ευρώ/άτομο.







