Ο Aρης Τσανακλίδης μαγειρεύει στην Kuzina του για το Κτήμα Aλφα
O Άρης Τσανακλίδης εμπνέεται από τα κρασιά του κτήματος Άλφα κι ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο μενού με ελκυστική τιμή.
Στις 31 Ιανουαρίου και για μία μόνο ημέρα, ο γνωστός chef Άρης Τσανακλίδης, με βαθειά γνώση αλλά και αγάπη για τους Έλληνες οινοπαραγωγούς, θα μαγειρέψει με πηγή έμπνευσής του το Κτήμα Άλφα και με φόντο τον Ναό του Ηφαίστου δημιουργεί ένα menu τόσο μοναδικό όσο και οι ετικέτες του κτήματος.
Σε συνέχεια των προηγούμενων αφιερωμάτων της Κuzina σε ετικέτες δημοφιλών κτημάτων, ο πολυταξιδεμένος chef με εμπειρία σε γνωστά εστιατόρια στις Παρθένες Νήσους, τη Νέα Υόρκη, το Μεξικό, την Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ ακόμα και τη Χαβάη, φιλοξενεί στην Κuzina του έναν ακόμη Έλληνα οινοπαραγωγό.
Το menu περιλαμβάνει τάρτα paella με chorizo συνοδευόμενη με «Μαλαγουζιά, Κτήμα Άλφα» και για ορεκτικό σούπα από καλαμπόκι με αχνιστά μύδια, συνοδεία «Λευκού» από το κτήμα. Ο λαγός με δαμάσκηνα και flan από μαραθόριζα και πράσο συνοδεύεται με «Ερυθρό, Κτήμα Άλφα» και το κυρίως πιάτο που είναι αρνάκι γάλακτος γεμιστό με κασέρι Σοχού και πουρέ με λιαστές ντομάτες, θα έρθει με ένα ποτήρι «Tannat, Κτήμα Άλφα». Το επιδόρπιο που έχει ετοιμάσει ο Τσανακλίδης είναι πουτίγκα σοκολάτας στον ατμό με σούπα από καραμέλα θα συνοδεύεται με «Ωμέγα, Κτήμα Άλφα».
Αν θέλετε να ζήσετε κι εσείς αυτή τη γαστρονομική εμπειρία είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση.
Πληροφορίες: Τιμή: 38 ευρώ, Kuzina: Αδριανού 9, Θησείο, 210-3240133.







