Ελληνικές γεύσεις και ετικέτες στο Κλιμα Κλήμα
Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, το wine bar restaurant Κλίμα Κλήμα φιλοξενεί μια βραδιά οινογνωσίας με τη συνοδεία ειδικά επιμελημένου μενού.
Τη βραδιά εκείνη θα σας υποδεχτούν ο διπλωματούχος γευσιγνώστης Δημήτρης Χατζηνικολάου, ο γνωστός σεφ Χριστόφορος Πέσκιας και ο Πέτρος Λεβαντής από το Κτήμα Τέχνη Οίνου.
Μαζί τους θα γνωρίσετε τα μυστικά του ελληνικού κρασιού αλλά και παραδοσιακά εδέσματα από διάφορες γωνιές της πατρίδας μας.
Το μενού περιλαμβάνει Πράσινη Σαλάτα με καναπεδάκια λευκού ταραμά, που θα συνοδεύεται με τη Μαλαγουζιά Τέχνη Αλυπίας, Λαβράκι ψημένο σε φύλλο κρούστας με μπρόκολο και σάλτσα αυγοτάραχο μαζί με Λευκό Τέχνη Αλυπίας, Προσούτο Ευρυτανίας με σύκα Ταξιάρχη και ζελέ vinsanto που συνοδεύεται με Ροζέ Τέχνη Αλυπίας, Κόκορα Κρασάτο που συνοδεύεται με Κόκκινο Τέχνη Αλυπίας και για το τέλος, Mousse Μαστίχα Χίου με απόσταγμα μαστίχας.
Πληροφορίες: Κλίμα Κλήμα, Παν. Τσαλδάρη 32-34, Μελίσσια, 2106096786, 30€/άτομο.







