Το Pandeli... κρίση δεν κοιτά
Ανανεωμένο χειμερινό μενού και ολοκληρωμένες γευστικές προτάσεις σε ελκυστικές τιμές από το πολίτικο εστιατόριο της Κηφισιάς.
Το θρυλικό εστιατόριο της Πόλης που έχει συνδέσει επάξια την, πέραν των 100 χρόνων ιστορία και παράδοσή του, με τη σημερινή γευστική αναζήτηση στην Αθήνα, τιμά την ξεχωριστή γαστρονομική του διαδρομή με τον πιο ουσιαστικό τρόπο: δημιουργεί πιάτα, πιστά στον «τρόπο του Pandeli» και διατηρεί ανεπηρέαστη την ποιότητά του με ένα μεγάλο μέρος των πρώτων υλών να επιλέγεται ακόμη επιτόπου από τις αγορές της Πόλης από τον ίδιο τον Χρήστο Τσομπάνογλου, γιο του αξέχαστου γευσιγνώστη Παντελή και executive chef των εστιατορίων.
Το Pandeli στη Κηφισιά από τις αρχές του 2003, μας ταξιδεύει με οσμές και αυθεντικές γεύσεις, εκεί που για έναν αιώνα τώρα, η γεύση βιώνεται ως παραδοσιακή τέχνη. Πέρα από τον ανανεωμένο χειμωνιάτικο κατάλογο που αποτελεί κυριολεκτικά ένα αυθεντικό ταξίδι σε γεύσεις και μυρωδιές, το εστιατόριο Pandeli προσκαλεί τους λάτρεις της πολίτικης κουζίνας σε μια εμπειρία γεύσης με ένα σετ μενού 3 πιάτων μόνο με 25 ευρώ το άτομο, καθημερινά, με τρεις επιλογές ανά πιάτο.
Οι τιμές στον κατάλογο των κρασιών επίσης, έχουν μειωθεί σημαντικά, ενώ η ποικιλία της κάβας περιλαμβάνει αντιπροσωπευτικές ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα αλλά και επιλογές γαλλικών κρασιών.
Πληροφορίες: Pandeli restaurant, Πεντέλης 3, Κηφισιά, τηλ: 2108080787, http://www.pandeli.gr .







