Vibe Loft: επιστρέφει σε... loft το γνωστό Vibe bar

vibe
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Σήμερα 13 Φεβρουαρίου, είναι το επίσημο opening του παλιού αλλά νέου Vibe, που είχε κάνει αίσθηση τη δεκαετία των 00s, αλλά αυτή τη φορά σε άλλο πόστο, στο hot spot της πλατείας Αγίας Ειρήνης.

Βρίσκεται σε ένα κομψό minimal loft, από όπου πήρε και το πλήρες όνομα Vibe Loft και συνδυάζει φαγητό, ποτό, καλή μουσική και τέχνη.

Την κουζίνα έχει αναλάβει ο Κύρκος Ζήσης, έχοντας δουλέψει δίπλα σε μεγάλους σεφ, όπως ο Γάλλος Jerome Serres με 3 αστέρια Michelin και σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας, όπως το Αριστερά Δεξιά, το Balthazar, το Πιλ Πουλ, αλλά και σε κουζίνες των Βρυξελλών, του Λιβάνου και της Τουρκίας.

Η φιλοσοφία των πιάτων του είναι fusion, συνδυάζει γεύσεις Ανατολής και Δύσης, Μεσογείου και Ασίας και σερβίρεται πρωτότυπα, μακριά από «κανονικά» πιάτα, με «κανονικά» μαχαιροπίρουνα.

Παράλληλα, το bar του σερβίρει επιλεγμένες ελληνικές ετικέτες κρασιών, πέντε είδη μπίρας, αλλά και εκλεκτά βότανα ή σπάνια χαρμάνια καφέ.

Ο ιδιοκτήτης και γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Γρηγόρης Σαμουρκάσογλου βάζει το στίγμα του και στη μουσική, ενώ δεν θα λείπουν και οι guest εμφανίσεις στα decks του.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για το σημερινό opening κι εμείς θα επανέλθουμε με περισσότερα σύντομα…

Πληροφορίες: Vibe Loft, Σκουζέ 3, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, 6976915747, www.thevibegroup.com.

Βάλια Κανελλοπούλου
[email protected]