T Square: η μεσογειακή κουζίνα παίζει... γκολφ

t-square-square
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Άνοιξε μόλις τις πόρτες του στο Γκολφ της Γλυφάδας και αποτελεί all day πόλο έλξης στα νότια.

Εκτός από εκλεκτό φαγητό και νόστιμες γευστικές προτάσεις δια χειρός Γιάννη Σολάκη, το T-Square φιλοδοξεί να αποτελέσει all day spot στο Γκολφ της Γλυφάδας, για καφέ και γλυκό από το πρωί, αλλά και δείπνο και cocktails μέχρι αργά το βράδυ.

Ο εσωτερικός του χώρος διαμορφώθηκε βασισμένος στην προσιτή πολυτέλεια και τις γήινες αποχρώσεις, με άνετους μπεζ καναπέδες, μεγάλα ξύλινα τραπέζια και μοντέρνα αισθητική. Η μπάρα βρίσκεται φυσικά στο κέντρο του χώρου, σε περίοπτη θέση, μιας και τα cocktails είναι από τα δυνατά σημεία του T square, ενώ τα μεγάλα φωτιστικά και οι μικρές industrial λεπτομέρειες, κάνουν τον χώρο εξαιρετικά μοντέρνο.

Solakis Ioannis

Οι προτάσεις του executive chef Γιάννη Σολάκη, είναι βασισμένες φυσικά στις εκλεπτυσμένες  διεθνείς γεύσεις και στις διακρίσεις που φέρνει μαζί του ο σεφ. Τα πιάτα του είναι γεμάτα με χρώματα και αρώματα, όλα με εξαιρετική παρουσίαση.

Το T square άνοιξε κι επίσημα τις πόρτες του στις 6 Φεβρουαρίου για το κοινό κι εμείς αναμένουμε να το δοκιμάσουμε…

Πληροφορίες: T square, Κ. Καραμανλή, Γκολφ Γλυφάδας, Γλυφάδα, 210 8982138, www.facebook.com/pages/Tsquare/195378110668969.

Βάλια Κανελλοπούλου
[email protected]