Bistecca: «Eat, drink & have some fun» στα Μελίσσια

bistecca
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Με το μότο «Eat… drink… and have some fun», η Bistecca άνοιξε τις πόρτες της στο… πεινασμένο κοινό της Αθήνας στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη, με τη φιλοσοφία ενός στεκιού για καλοφαγάδες κρεατοφάγους φίλους.

Το όνειρο του Βασίλη και της Ήρας ήταν να φτιάξουν ένα χώρο «παρεϊστικο», όπου όλοι θα νιώθουν σαν στο σπίτι τους. Και το έκαναν πραγματικότητα εδώ και μερικούς μήνες με μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής. 

Η Bistecca στα Μελίσσια ενδείκνυται για τους πεινασμένους, τους διψασμένους και τους λάτρεις των κρεατοφαγικών απολαύσεων.

Σε έναν μικρούλη και μοντέρνο χώρο, με ζεστά, σκούρα γήινα χρώματα, άνετους καναπέδες και παγκάκια και μια υπέροχη ξύλινη βιβλιοθήκη γεμάτη με παλιά αντικείμενα, η Bistecca θα σας προσφέρει νόστιμες δημιουργίες και καλό κρασί.

Ξεκινώντας από το burger με το ζουμερό και αφράτο μπιφτέκι και το λιωμένο τυρί, για το οποίο ο σεφ και οι ιδιοκτήτες είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι, περνάμε σε μεσογειακές γεύσεις, όπως  είναι το υπέροχο ριζότο με σπανάκι και κοτόπουλο, τα ζυμαρικά με πέστο, οι νόστιμες τυροκροκέτες με σος και τα μανιτάρια στη σχάρα.

Όποιος και αν είναι ο γευστικός σας δρόμος όμως, σίγουρα θα καταλήξει σε κάποιο από τα ζουμερά κομμάτια κρέατος, που ψήνονται ιδανικά, με αποκορύφωμα φυσικά, την εξαιρετική bistecca alla fiorentina, το ιταλικό t-bone steak δηλαδή, σε x-large μέγεθος.

Οι επιλογές των κρασιών προέρχονται από τους αμπελώνες Μάρκου (από όπου «κρατούν» οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου), αλλά και από άλλους αποκλειστικά ελληνικούς αμπελώνες.

Πληροφορίες: Bistecca, Παναγή Τσαλδάρη 27, Μελίσσια, 210 6096055, www.facebook.com/bistecca.gr.

Βάλια Κανελλοπούλου
[email protected]