Κλίμα-Κλήμα: βραδιά γευσιγνωσίας με Κτήμα Γεροβασιλείου
Το Κτήμα Γεροβασιλείου συναντά τις μοναδικές γεύσεις του wine restaurant Κλίμα-Κλήμα, για μία βραδιά, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.
Οικοδεσπότες για τη βραδιά θα είναι ο Δημήτρης Χατζηνικολάου, διπλωματούχος γευσιγνώστης και φυσικά, ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας, που θα υποδεχτούν τις ετικέτες του Κτήματος Γεροβασιλείου και θα προτείνουν ένα ειδικό μενού για τη βραδιά αυτή.
Το μενού της Κυριακής περιλαμβάνει Γαρίδες μαριναρισμένες σε μανταρίνια και άλλα εσπεριδοειδή, που συνοδεύονται με το Λευκό Κτήμα Γεροβασιλείου 2013 από Ασύρτικο και Μαλαγουζιά, Φάβα Σαντορίνης παντρεμένη με καραμελωμένα κρεμμύδια και λάδι τρούφας με Κτήμα Γεροβασιλείου Chardonnay 2011, Χοιρινό σουβλάκι με καυτερή σάλτσα, που συνοδεύεται με το Κτήμα Γεροβασιλείου Ερυθρό 2010 από Syrah, Merlot και Λημνιό, Μοσχαρίσια σπάλα σιγομαγειρεμένη σε ξινόμαυρο Ναουσιώτικο, με Avaton 2011 από Λημνιό, Μαυρούδι και Μαυροτράγανο και για το τέλος, Μους λευκής σοκολάτας με φράουλες μαριναρισμένες σε μαλαγουζιά με γλυκιά Μαλαγουζιά του Κτήματος Γεροβασιλείου.
Επίσης, σημειώστε ότι μέχρι την Κυριακή 2 Μαρτίου, οι επισκέπτες του εστιατορίου θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν τα κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου σε μειωμένες τιμές.
Πληροφορίες: Κλίμα – Κλήμα, Παν. Τσαλδάρη 32-34, Μελίσσια, 210 6096786, 30€/άτομο, από τις 8.30 μ.μ.







