Η απόλαυση του... «σχεδόν ωμού» στο Tudor Hall

tudor-hall-carpaccio-lobster-astakou
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Ένα νέο μενού με έμφαση στα φρέσκα υλικά χωρίς θερμική επεξεργασία και με τον τίτλο «Almost raw», ετοίμασε το εστιατόριο Tudor Hall του ξενοδοχείου King George.

Η νέα αυτή πρόταση περιλαμβάνει φρέσκα όστρακα, ψάρια και κρεατικά, στην απόλυτα αυθεντική τους μορφή, χωρίς καμία θερμική επεξεργασία.

Έτσι, στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου King George, θα μπορείτε να απολαύσετε δροσιστικά και ελαφριά πιάτα, όπως στρείδια στο πάγο με λεμόνι ή αιγαιοπελαγίτικο λαυράκι καρπάτσιο με ντομάτα, μαντζουράνα και ελιές.

Στο μενού του, ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου συμπεριλαμβάνει και ένα πιάτο με μοσχαρίσιο καρπάτσιο με βινεγκρέτ τρούφας, αλλά και steak ταρτάρ με πατάτες τηγανητές.

Ο επίλογος ταιριάζει απόλυτα με την φιλοσοφία του μενού, κλείνοντας το γεύμα με μία λεπτή γεύση, όπως το καρπάτσιο ανανά με κρέμα λευκής σοκολάτας, μοσχολέμονο και σορμπέ μάνγκο με δυόσμο, αλλά και μαριναρισμένες φράουλες σε σιρόπι βανίλιας με ξύδι και σορμπέ γιαούρτι.

Πληροφορίες: Tudor Hall, King George, Σύνταγμα, Αθήνα, 210 3222210.