Η ιταλική κουζίνα «παντρεύεται»... το κτήμα Λαζαρίδη
Στο «κατακόκκινο» σκηνικό του Pausa, η ιταλική κουζίνα «παντρεύεται» το κτήμα Λαζαρίδη.
Μία μοναδική βραδιά αφιερωμένη στην αρμονία γεύσεων και οίνων διοργανώνει την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011 το εστιατόριο Pausa, στο Μαρούσι.
Στο ατμοσφαιρικό, «κατακόκκινο» σκηνικό του Pausa, η ιταλική κουζίνα «παντρεύεται» ιδανικά με πέντε εκλεκτές προτάσεις κρασιών από το κτήμα Κώστα Λαζαρίδη.
Το μενού περιλαμβάνει μύδια αχνιστά με σκόρδο & πεπεροντσίνο σε σάλτσα λευκού κρασιού συνοδευόμενο με Αμέθυστο Λευκό του 2010, ανάμεικτη σαλάτα με Pecorino, αβοκάντο, αμύγδαλα και βινεγκρέτ από φρούτα του δάσους με ένα ποτήρι Αμέθυστου Ροζέ του 2009, χοιρινό φιλέτο με κρέμα μαύρης τρούφας και πουρέ γλυκοπατάτας συνοδευόμενο από κρασί Πύργος Ιουλία του 2007, gnocchi πατάτας με ντομάτα, λουκάνικο και πολύχρωμες πιπεριές με ένα ποτήρι Οινότρια Γη του 2006 και τέλος, panna cotta με σος πορτοκάλι & ροζ πιπερι με ένα ποτήρι από το απόσταγμα Μέθεξις Μοσχάτο.
Η τιμή κατά άτομο είναι 35 ευρώ.
Πληροφορίες: Pausa, Αγ. Κων/νου & Ηφαίστου 3, Μαρούσι, 210 61 79 290, στις 9 μ.μ.







