Nα βγούμε έξω σήμερα; WINEnot;
H οινοποιία Tsantali διοργανώνει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα εξόδου σε συνεργασία με πολλά εστιατόρια της Αθήνας, προσφέροντας ειδικά μενού σε συνδυασμό με εκλεκτά κρασιά.
Επιτέλους ήρθε η απάντηση στο συχνό ερώτημά που τίθεται τον τελευταίο καιρό: «να βγούμε έξω ή όχι σήμερα το βράδυ»; Η νέα πρωτοβουλία «WINEnot?» από την οινοποιία «Tsantali Wines & Spirits» αποτελεί τη νέα πρόταση εξόδου στη πόλη, η οποία συνδυάζει απολαυστικές γεύσεις σε επιλεγμένα εστιατόρια, παρέα με κρασιά Tsantali, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.
Σε συνεργασία με επιλεγμένα εστιατόρια, το «WINEnot?» προσφέρει μια οινοκεντρική πρόταση εξόδου, η οποία κάθε μήνα περιλαμβάνει τρία ή τέσσερα διαφορετικά δημοφιλή εστιατόρια. Κάθε εστιατόριο, προσφέρει ένα πλήρες menu τεσσάρων έως έξι πιάτων, συνοδεία επιλεγμένων οίνων Tsantali. Το «WINEnot?» ανανεώνει την επιλογή εστιατορίων κάθε μήνα, φροντίζοντας να καλύπτει διαφορετικές κουζίνες, περιοχές της Αθήνας αλλά και γκάμα τιμών.
Στόχος του προγράμματος είναι η καθιέρωση ενός έξυπνου οδηγού γεύσης που θα προσφέρει στους καταναλωτές ολοκληρωμένες γευστικές εμπειρίες υψηλής ποιότητας. Μέσω αυτού, τόσο οι ερασιτέχνες όσο και οι έμπειροι οινόφιλοι καταναλωτές, θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν καταξιωμένα εστιατόρια που ξεχωρίζουν στην κατηγορία τους και να γνωρίσουν τους επιλεγμένους οίνους Tsantali, σε απόλυτα λογικές τιμές που θα τις γνωρίζουν από την αρχή.
Τον πρώτο μήνα του «WINEnot?», εγκαινιάζει ο Kanenas Maronia Vineyards. Λευκός, ροζέ και ερυθρός, το κρασί Kanenas διακρίνεται για τα φρουτώδη αρώματα, το γοητευτικό χαρακτήρα και τη βελούδινη γεύση του, ενώ έχει αποσπάσει 5 διακρίσεις σε διεθνείς οινικούς διαγωνισμούς το 2010. Παράγεται στους αμπελώνες Tsantali στην Μαρώνεια της Θράκης, αποτελώντας τη μετεξέλιξη του μαρωνίτικου οίνου, με τον οποίο –σύμφωνα με το μύθο- ο Οδυσσέας μέθυσε τον Κύκλωπα, κερδίζοντας την ελευθερία και τη συνέχεια του ταξιδιού του προς την Ιθάκη. Το εύρημα του πολυμήχανου Οδυσσέα να αλλάξει το όνομά του αποτέλεσε και την πηγή έμπνευσης του ονόματος του οίνου.
Το εστιατόριο «Χρύσα», προσφέρει από τη Δευτέρα 21 μέχρι και την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, ένα μενού 6 πιάτων στην τιμή των 30 ευρώ το άτομο. Το μενού περιλαμβάνει σούπα βελουτέ από κολοκύθα, σύγκλινο Μάνης, σαλάτα ατομική με κατσικίσιο τυρί, ψαρονέφρι με γλυκόξινη σάλτσα και σύκα ή λαυράκι με σάλτσα λεμόνι και σταμναγκάθι, ενώ για επιδόρπιο προβλέπεται mousse σοκολάτα ή χαλβά σιμιγδαλένιο. Παράλληλα, συμπεριλαμβάνεται στο μενού 1 φιάλη κρασί ανά 2 άτομα.
Και οι προσφορές δεν έχουν τελειωμό. Αναμένεται να ανακοινωθούν ακόμα περισσότερα εστιατόρια που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα WINEnot.
Πληροφορίες: Χρύσα, Αρτεμισίου 4 & Κεραμεικού, Γκάζι, 211-8008801







