Η Hytra γίνεται ακόμα πιο... ελληνική
Vassilis Makris Ο γνωστός σεφ Χρύσανθος Καραμολέγκος, αλλάζει το μενού της Hytra Απλά στον τελευταίο όροφο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών και εμπλουτίζει το ελληνικό στοιχείο στις γεύσεις του εστιατορίου. Τόσο απλά…
Το μενού της Hytra άλλαξε και η πρόταση του γνωστού σεφ θέλει ελληνικά πιάτα από απλές, αλλά εξαιρετικής ποιότητας, πρώτες ύλες, βασισμένα στη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία. Άλλωστε ο Χρύσανθος Καραμολέγκος, μας έχει συνηθίσει σε απλές αλλά μεστές γεύσεις και προτάσεις, που σε κερδίζουν τόσο με την ουσία τους, όσο και με τη δημιουργικότητά τους.
Συνεχίζοντας λοιπόν, τη μαγειρική του φιλοσοφία, δίνει ξανά σημασία στις απλές γεύσεις και τη δημιουργική ματιά, με σκοπό να αναδείξει την ουσία της ελληνικής κουζίνας, πάντα μέσα από υψηλής γαστρονομίας προτάσεις.
Ανάμεσα στα άλλα πιάτα του μενού, από εδώ και στο εξής στην Hytra Απλά θα μπορείτε να δοκιμάσετε νέες αφίξεις όπως Παρφέ ούζου με φρούτα του δάσους (8€), Απλά «βρώμικο» (12.50€), Χειροποίητα μακαρόνια με βούτυρο & μυζηθρογραβιέρα Αρκαδίας (10€), Κεμπάπ αρνί με τζατζίκι φέτας & ψητή πίτα (14€), Φέτα στη λαδόκολλα με πελτέ από ψητές ντομάτες (9.50€), Κοτόσουπα με γιαούρτι, μέντα, μπούκοβο & καλαμπόκι (11€), Κιμαδόπιτα σχάρας με γραβιέρα, κουκουνάρι & ρόδι (8.50€) και πολλές νοστιμιές ακόμα...
Πληροφορίες: Hytra Απλά, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Ίδρυμα Ωνάση, Συγγρού 107, Αθήνα, 217 7071118.







