Καθαρά Δευτέρα στον «Αϊ Νικόλα»

kathara-deutera-ston-ai-nikola

ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

Ο Σικελός chef Pino Saccheri έχει ετοιμάσει στον «Αϊ Νικόλα» ένα avant garde μενού για την περίοδο της Σαρακοστής, έχοντας σαν βάση τις παραδοσιακές συνταγές.

Το fish restaurant «Αϊ Νικόλας» έχει δέσει κάβους σε έναν φωτεινό χώρο στην λεωφόρο Συγγρού και σε ένα περιβάλλον φιλοσοφημένης θαλασσινής αισθητικής, αναβαθμίζει γευστικά τα δώρα της θάλασσας με φινέτσα, ιταλικό ταπεραμέντο και πολύ νοστιμιά.

Ειδικά για την περίοδο της Σαρακοστής, ο chef Pino Saccheri έχει ετοιμάσει ένα avant garde μενού θαλασσινών. Λαγάνες χειροποίητες, γυαλιστερές, κυδώνια, μύδια αχνιστά ή στην σχάρα, ριζότο με χτένια, ψητές καραβίδες, φακές με κάππαρη, μαυρομάτικα με φρέσκο κρεμμυδάκι και τσίλι, μεταξένια ταραμοσαλάτα, φρέσκα καλαμάρια, γαρίδες, σουπιές και χταποδάκια στα κάρβουνα με άγριο ιταλικό ρύζι και λαχανικά, φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά με θαλασσινά και τόσα άλλα θα παρελάσουν από το τραπέζι σας.

Η πρόσφατα ανανεωμένη οινική λίστα του Αϊ Νικόλα αναδεικνύει τα αμπελοτόπια της Ελλάδας με μία ολοκληρωμένη πρόταση που καλύπτει όλες τις ελληνικές ποικιλίες και παράλληλα, προτείνει μερικά εξαιρετικά ιταλικά και γαλλικά κρασιά.

Πληροφορίες: Αϊ Νικόλας Fish Restaurant, Συγγρού 156, Αθήνα (Έναντι Ledra Marriott & Onassis Cultural Centre), 210 9232918. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 12:00 – 00:00, www.ainikolas.com .