Mezze: για μεζέ και τσίπουρο στη Γλυφάδα

mezze
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Ένας όμορφος χώρος άνοιξε πριν 1,5 μήνα στην καρδιά της Γλυφάδας, για να «πειράξει» τον ουρανίσκο μας με νόστιμα μεζεδάκια και την υπογραφή του ομίλου Καστελόριζο.

Ο χώρος του στην καρδιά της Γλυφάδας, θυμίζει αυλή παλιού σπιτιού και προσφέρει ένα χαρούμενο σκηνικό για να απολαύσει κανείς ελληνικά μεζεδάκια μετά ούζου ή τσίπουρου.

Εδώ η παρέα θα περάσει καλά, μιας και το κλίμα στο Mezze είναι χαρούμενο και παρεΐστικο. Το μενού του βασίζεται σε ελληνικά μεζεδάκια, που συνοδεύονται υπέροχα από ούζο, τσίπουρο ή ρακή, αλλά και πρωτότυπα ελληνικά κοκτέιλ με βάση τη μαστίχα, τη ρακή και το ρακόμελο.

Την κάρτα έχουν επιμεληθεί οι σεφ Σάββας Κοντούδης  και Γιώργος Ζευγολατάκος, δημιουργώντας μια ποικιλία από θαλασοmezze και κρεατοmezze. Εσείς πρέπει απλά να αποφασίσετε τον «χαρακτήρα» του γεύματός σας. 

Αυγά μάτια με σπιτικές πατάτες και πικάντικο σουτζούκι (6,50€), σούβλα κοτόπουλου (για δύο άτομα τουλάχιστον, 16€), πατατοσαλάτα με απάκι και μυρωδικά (6€), τσιπούρα σε αρωματική κρούστα αλατιού (13€), μπρουσκέτες με ψητές σαρδέλες (5,50€) και μπακαλιάρος με μπραντάδα (πουρές μπακαλιάρου με γάλα, σκόρδο και λεμόνι, 9€) είναι μερικές μόνο από τις νοστιμιές του καταλόγου.

Πληροφορίες: Mezze, Μεταξά 34 & Φοίβης 11, www.facebook.com/mezzeglyfada.

Βάλια Κανελλοπούλου
[email protected]