Μαθήματα μαγειρικής από το Matsuhisa Athens

mathimata-mageirikis-apo-to-matsuhisa-athens

ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα φτιάξετε το καλύτερο Salmon Avocado inside out sushi roll, πώς τα χτένια μπορούν να απογειωθούν με τρούφα «Γιούζου» και ποιο είναι το μυστικό πίσω από το περίφημο Black Cod Yuzu Miso του Nobu Matsuhisa;

Aπαντήσεις σε πολλά μαγειρικά ερωτήματα, καθώς και τα μυστικά των πιο ξεχωριστών πιάτων του διάσημου Ιάπωνα chef Nobu Matsuhisa θα δοθούν σε όσους παρακολουθήσουν τα μαθήματα μαγειρικής του εστιατορίου του στην Αθήνα.

Οι τάξεις είναι των 8 ατόμων και οι τυχεροί που θα συμμετάσχουν, θα φορέσουν την ποδιά των chef του Matsuhisa, θα ακούσουν τις οδηγίες και τις συμβουλές τους και στη συνέχεια θα μαγειρέψουν οι ίδιοι (!) στις κουζίνες του εστιατορίου δύο πιάτα (sushi και ζεστό πιάτο) και ένα επιδόρπιο, υπό την επίβλεψή τους. Η γαστρονομική τους εμπειρία θα ολοκληρωθεί με γεύμα στο εστιατόριο, όπου θα απολαύσουν το ίδιο τους το δημιούργημα ή αν επιθυμούν θα το πάρουν μαζί τους για να το μοιραστούν με τους δικούς τους.

Υπάρχει επίσης, τμήμα αρχαρίων, κάθε δεύτερη Παρασκευή, ενώ για όσους είναι ήδη μυημένοι στα μυστικά του sushi, θα υπάρχει τάξη και για τους «προχωρημένους» τις υπόλοιπες Παρασκευές του μήνα.

Η τιμή για τα μαθήματα που θα διαρκούν 3 ώρες κάθε φορά (μία ώρα για κάθε πιάτο) θα είναι 85 ευρώ και οι συμμετέχοντες θα φεύγουν από το μάθημα με ένα φάκελο που θα περιέχει το υλικό του μαθήματος, την ποδιά, το φαγητό που μαγείρεψαν (αν δεν το απολαύσουν στο εστιατόριο) και τα μυστικά του Nobu Matsuhisa.

Οι ημερομηνίες των μαθημάτων μαγειρικής του Matsuhisa Athens διαμορφώνονται ως εξής: τάξεις αρχαρίων 1 Απριλίου, 29 Απριλίου, 27 Μαΐου και τάξεις προχωρημένων 18 Μαρτίου, 15 Απριλίου, 13 Μαΐου, 10 Ιουνίου.

Πληροφορίες: Κρατήσεις στο 210-8960510.