Βραδιές ιταλικής γευσιγνωσίας τον Μάρτιο
Ο δημοφιλής θεσμός γευσιγνωσίας κρασιού Baccanaliae συνεχίζεται με επιτυχία και τον Μάρτιο στο Sale & Pepe.
Τα Baccanaliae 2011, το οινο-γαστριμαργικό γεγονός του Sale & Pepe συνεχίζεται, κάθε Πέμπτη, για όλο τον Μάρτιο, με την παρουσίαση εξαίρετων Ιταλών οινοπαραγωγών, οι οποίοι θα μας μυήσουν στον μαγικό κόσμο του κρασιού και θα μας εντυπωσιάσουν με τις ιδιαίτερες ετικέτες τους – μερικές εκ των οποίων βασίζονται σε πρωτοποριακούς και ειδικούς τρόπους παρασκευής- συνοδεία εξαιρετικών γευστικών προτάσεων του εστιατορίου.
Κλείστε θέση λοιπόν για να απολαύσετε διάσημους οινοποιούς να διηγούνται τις δικές τους προσωπικές ιστορίες, γευσιγνωσία κρασιών που προηγείται του δείπνου και δείπνο τεσσάρων πιάτων με τιμή συμμετοχής 55 ευρώ/άτομο.
Την Πέμπτη 17 Μαρτίου, τα Baccanaliae 2011 συνεχίζονται με Emilia Romagna–Mon Amour. Οι γεύσεις της βραδιάς βασίζονται στα τοπικά προϊόντα της Emilia Romagna όπως: Rermigiano, Prosciutto di Parma D.O.P., Culatello di Zibello, Aceto Balsamico D.O.P. Τα κρασιά της βραδιάς προέρχονται από τον εξαιρετικό βιολογικό παραγωγό Camillo Donati που χρησιμοποιεί γνώσεις άλλων εποχών και μυστικά, βαθιά κρυμμένα στην Ιταλική ιστορία του οίνου.
Για πρώτη φορά θα απολαύσετε τα αφιλτράριστα και με φυσική διαδικασία αφρώδη (sparkling) Sauvignon Blanc, Malvasia, Lambrusco, Cabernet Sauvignon και Merlot. Τέλος, η φετινή χρονιά κλείνει με Emilia Romagna–Mon Amour από την περιοχή Fattoria Zerbina, την Πέμπτη 24 Μαρτίου.
Ένας υπέροχος οινικός κόσμος…. μια καλή χρονιά και οι εξαιρετικές γεύσεις του Sale & Pepe υπόσχονται ότι οι Πέμπτες του Μαρτίου θα έχουν άρωμα Ιταλίας και κρασιού.
Πληροφορίες: Sale & Pepe, Αριστίππου 34 Κολωνάκι, 210 7234102, ώρες λειτουργίας, καθημερινά 20:00 – 1:30, Σάββατο & μεσημέρι, Κυριακή κλειστά.







