Μεξικανικό street food στο 42 Bar

mexican-food
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΜΑΙΟΥ 2014

Η δημιουργική ομάδα που βρίσκεται πίσω από το μεξικανικό εστιατόριο Ancho Mexican Grill του Χαλανδρίου, μαγειρεύει για εσάς μερικές street food νοστιμιές, μόνο για σήμερα 21 Μαΐου, στο 42 Bar.

Η ομάδα του Ancho ταξίδεψε από τη μια άκρη της Αμερικής μέχρι την άλλη και συνέλεξε όλες τις τάσεις της μεξικανικής κουζίνας, έμαθε τα μυστικά και ήρθε να τα προσφέρει απλόχερα στους Αθηναίους.

Με τις καλές της πρώτες ύλες, τα φρέσκα της υλικά και το μεράκι και την αγάπη της για την αυθεντική μεξικανική κουζίνα, η ομάδα μετακομίζει για μια ημέρα στο 42 bar, στο κέντρο της Αθήνας, για να μας συστήσει τη μεξικανική γευστική κουλτούρα μέσα από νόστιμες street food προτάσεις.

Τα πιάτα του σημερινού Street Food and Tunes Wednesday edition event είναι Nachos με σάλτσα από λιωμένο τυρί, guacamole και sour cream (2,5€), Quesadillas με κοτόπουλο και λιωμένο τυρί με pico de gallo και sour cream (4€), Hard taco με chili con carne (4€), Soft taco με μαριναρισμένο φιλέτο κοτόπουλο ψημένο στη σχάρα, pico de gallo, sour cream και jalapeno (4€) και Soft ή hard taco με barbacoa (μοσχάρι μαγειρεμένο για ώρες στη γάστρα), καυτερή salsa ranchera, τυρί και μαρούλι (4€).

Ειδικά τη βραδιά αυτή, θα δοκιμάσετε ένα cocktail Double Trouble με μπόλικη λευκή τεκίλα, τσίλι, lime, ροζ γκρέιπφρουτ και φραγκόσυκο (7€).

Όσο για τη μουσική, θα κινείται κι αυτή σε παθιασμένους μεξικανικούς ρυθμούς με τη φωνή της Martha Moreleon και τους Roman Gomez & Alejandro Diaz.

Πληροφορίες: 42 bar, Κολοκοτρώνη 3, Παλιά Βουλή, www.facebook.com/events/1399532333659369/.