Από σήμερα το Malabar φοράει τα καλοκαιρινά του
Από την Πέμπτη 22 Μαΐου, το Malabar καλωσορίζει το καλοκαίρι, ανανεωμένο και δροσερό.
Δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου The Margi, που φέτος συμπληρώνει τα 50 του χρόνια, το Malabar μας περιμένει με τις νόστιμες δημιουργίες του chef Παναγιώτη Γιακαλή, σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό.
Το γευστικό ταξίδι ξεκινά από την Ελλάδα και συνεχίζεται σε όλη τη Μεσόγειο, με πιάτα όπως, η Carbonara di mare και το κοτόπουλο με κρούστα prosciuto, maki από πεπόνι και ρύζι basmati μαγειρεμένο σε γάλα καρύδας.
Παράλληλα, ο mixologist Κωνσταντίνος Μπάσης ετοιμάζει για εσάς ιδιαίτερα cocktails, όπως είναι το επετειακό «The Margi 50» με τροπικά φρούτα, rasberry infused vodka και lemon foam και το ιδιαίτερο «Clockwork Orange» με gin, mint, pink grapefruit και orange bitter.
Κατηφορίστε…
Πληροφορίες: Malabar, Λητούς 11, Ξενοδοχείο «The Margi», Βουλιαγμένη, 210 8929160.







