Πες μου τι brunch προτιμάς να σου πω τι είσαι...

egg-benedict
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΜΑΙΟΥ 2014

Το brunch που επιλέγει ο καθένας μας μαρτυρά μερικά πράγματα για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του. Σου φαίνεται αστείο; Ρίξε μια ματιά…

Στην Ελλάδα τα brunch έχουν γίνει η νέα μόδα. Είναι η ιδανική επιλογή για τα νωχελικά πρωινο-μεσημέρια της Κυριακής. Με πλούσιο μπουφέ και εξαιρετικές  νοστιμιές, τα brunch έχουν ορισμένα χαρακτηριστικά πιάτα, όπως τα αυγά benedict, τα scrambled eggs και τα pancakes.  Ανάλογα με τα πιάτα που επιλέγεις λοιπόν, να δοκιμάσεις στο κυριακάτικο brunch, μπορούμε να καταλάβουμε αρκετά για τον χαρακτήρα σου.

Αυγά benedict
Είσαι επιεικής άνθρωπος και ζεις τη ζωή στο φουλ. Λες ναι στις απολαύσεις της ζωής και φροντίζεις πάντα να περνάς καλά. Σίγουρα θα συνοδεύεις και το brunch σου με ένα καλοφτιαγμένο Bloody Mary.

Scrambled Eggs

Είσαι παραδοσιακός τύπος και συχνά αυτό σε κρατάει πίσω. Είσαι αποφασιστικός, αλλά καλό είναι να προσπαθείς ορισμένες φορές, να σκέφτεσαι πιο ανοιχτόμυαλα και τολμηρά, έξω από τα συνηθισμένα.

Burrito
Είσαι τύπος πληθωρικός. Είσαι party animal, περνάς καλά στη ζωή σου και δεν ντρέπεσαι να το δείξεις. Η δουλειά έρχεται σίγουρα δεύτερη, μετά την καλοπέραση και τις απολαύσεις.

Pancakes

Δίνεις μεγάλη σημασία στην εξωτερική σου εμφάνιση, ακόμα κι αν δεν έχεις την καλύτερη διάθεση. Είσαι ανοιχτός και κοινωνικός άνθρωπος και οι γύρω σου ευχαριστιούνται την παρέα μαζί σου, ακόμα κι αν δεν είναι οι κοντινοί σου φίλοι.

Γαλλικό τοστ
Αν το υπέροχο αυτό τηγανητό γλυκό ψωμί είναι η προτίμησή σου, τότε είσαι καλός φίλος και άνθρωπος της οικογένειας. Είσαι πάντα δίπλα στους φίλους σου, να τους ακούσεις και να τους σταθείς στις δύσκολες στιγμές, αλλά κάποιες φορές πρέπει να προσπαθείς να βάζεις τον εαυτό σου πρώτο.

Bagel

Είσαι ένας αυθεντικός Νεοϋορκέζος και πιθανώς να έπρεπε να βρίσκεσαι τώρα εκεί…

Αυγά με μπέικον
Είσαι πολυάσχολος και παραγωγικός άνθρωπος, αλλά κατανοείς και την ανάγκη για ξεκούραση. Είσαι ισορροπημένος κι έτσι περνάς πολύ χρόνο τρέχοντας να προλάβεις δουλειές, αλλά δε σε πειράζει καθόλου να περάσεις κι ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο στον καναπέ.

Croque Monsieur

Το νοστιμότατο αυτό γαλλικό έδεσμα σε καθιστά άνθρωπο εντυπωσιακό και το γνωρίζεις καλά. Δεν είσαι αλαζόνας, αλλά αντίθετα εκτιμάς όλα τα καλά που σου έχει προσφέρει μέχρι  τώρα η ζωή και περιμένεις ακόμα περισσότερα.

Burger
Είσαι άνθρωπος επιθετικός και νευρικός. Και όλοι το εκτιμούν αυτό…

Βάφλες

Είσαι ακαταμάχητος. Όλοι θέλουν να βρίσκονται κοντά σου και προσπαθούν να σε μιμηθούν. Κανείς όμως, δεν μπορεί να σε συναγωνιστεί επάξια.

Ομελέτα
Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε αποκαλέσει βαρετό. Είσαι αυτό που θέλεις να είσαι και ξέρεις ότι δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους.

Αυγά μάτια

Είσαι άνθρωπος των αργών και σταθερών αποφάσεων. Είσαι φιλοσοφημένος και αγαπάς το γράψιμο. Κι αν και δεν είσαι μίζερος, είσαι επιφυλακτικός απέναντι στις νέες τάσεις και στις αλλαγές.