Ποιο κρασί να ανοίξουμε στο πασχαλινό μας τραπέζι;
Το Wine Club Thessaloniki’96, μία από τις παλαιότερες Λέσχες Φίλων του Κρασιού στην Ελλάδα, έχοντας μέσα στα προηγούμενα χρόνια γνωρίσει σχεδόν 1.400 κρασιά, συνεχίζει την περιήγησή του, με αφορμή αυτή τη φορά το πασχαλινό τραπέζι.
Στην επόμενη συνάντηση του Wine Club Thessaloniki ’96, την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 8 μ.μ., στο Excelsior Hotel, με οδηγό την χημικό-οινολόγο-δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει κρασιά που θα λαμπρύνουν το τραπέζι της Ανάστασης, γιορτάζοντας την άνοιξη μέσα από συνδυασμούς γεύσεων και κρασιού.
Η γευστική πυκνότητα και ο αρωματικός πλούτος της μαγειρίτσας συμπληρώνονται υπέροχα από ένα Μοσχοφίλερο, ένα φρέσκο Chardonnay ή ένα δροσιστικό Sauvignon Blanc, ενώ από την άλλη το τρυφερό και νοστιμότατο αρνάκι ζητά ένα κρασί με πληθωρική παρουσία. Θαυμάσιες επιλογές αποτελούν επίσης, το βελούδινο Αγιωργίτικο, το σφιχτοδεμένο Cabernet ή κάποιο στιβαρό Ξινόμαυρο.
Πληροφορίες: Excelsior Hotel, Μητροπόλεως 23, Θεσσαλονίκη, 2310 021020. Για να γίνετε μέλη του Wine Club Thessaloniki ’96, 2310 888311, www.wineplus.gr .







