Μήπως χρειάζεστε ιδιαίτερα;

mipos-xreiazeste-idiaitera

O Γιώργος Λούκας, με εμπειρία πολλών ετών και διακρίσεις στο χώρο της οινοχοΐας και της εστίασης, μας υποδέχεται στον κύκλο σεμιναρίων που διοργανώνει μαζί με τους συνεργάτες του.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Έτοιμοι για γευσιγνωσία κρασιού; Ή μήπως χρειαζόμαστε ακόμα, ιδιαίτερα; Αν είστε λάτρεις του κρασιού, των αποσταγμάτων, των cocktails, καταναλωτές ή επαγγελματίες και αναζητάτε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, ένα σεμινάριο φτιάχτηκε στα μέτρα σας.

Έτοιμοι για γευσιγνωσία κρασιού; Ή μήπως χρειαζόμαστε ακόμα, ιδιαίτερα; Αν είστε λάτρεις του κρασιού, των αποσταγμάτων, των cocktails, καταναλωτές ή επαγγελματίες και αναζητάτε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, ένα σεμινάριο φτιάχτηκε στα μέτρα σας.

Στο «Genius in Gastronomy», ο Γιώργος Λούκας, με εμπειρία πολλών ετών και διακρίσεις στο χώρο της οινοχοΐας και της εστίασης, μαζί με τους συνεργάτες του, παραδίδουν μία σειρά από θεματικά σεμινάρια για αρχάριους αλλά και προχωρημένους.

Οι λάτρεις του κρασιού και των αποσταγμάτων που θα παρακολουθήσουν κάποιες από τις θεματικές του σεμιναρίου ή και όλες, θα απολαύσουν ένα ταξίδι στον κόσμο του κρασιού και άλλων ποτών, θα μυηθούν στις γενικές αρχές γευσιγνωσίας, θα αναπτύξουν τις μέχρι τώρα γνώσεις τους και θα εκπαιδευθούν σε γευστικές δοκιμές, έξω από τα τετριμμένα.

Ειδικοί, guests από ελληνικά και διεθνή οινοποιεία, οπτικοακουστικό υλικό, ετικέτες κρασιών ειδικά επιλεγμένες για κάθε μία θεματική ενότητα, θεματολογία ευρείας γκάμας, lifestyle topics και ενημέρωση για τις τελευταίες τάσεις και τα νέα στον τομέα των αποσταγμάτων είναι μερικά από τα θέματα στα οποία κινείται το Genius in Gastronomy.

Τα θέματα των σεμιναρίων καλύπτουν 14 ενότητες, ξεκίνησαν ήδη από τις 22 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 14 Δεκεμβρίου.

Πληροφορίες: www.geniusingastronomy.gr .