Μαντζάρου 3: νέα άφιξη στην πιάτσα του Κολωνακίου

mantzarou-4
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Ένα νέο εστιατόριο έκανε μόλις την εμφάνισή του στη γειτονιά του Κολωνακίου, συνδυάζοντας το αυθεντικό με το μοντέρνο. Το όνομά του είναι «Μαντζάρου 3» και ήρθε για να σας ενθουσιάσει…

Το ανακαινισμένο νεοκλασικό στον πεζόδρομο της Μαντζάρου, όπου πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του ο συνθέτης του εθνικού μας ύμνου Νικόλαος Μάντζαρος, φιλοξενεί πια ένα σικάτο εστιατόριο, με μοντέρνα αισθητική και μεγάλη ιστορία.

Ο εσωτερικός του χώρος, με τις κλασικές αριστοκρατικές πινελιές συνδυασμένες άψογα με τη μοντέρνα αισθητική, δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα που «δένει» το παρόν με το παρελθόν.

Χωρίζεται σε τρία επίπεδα, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με μια ξύλινη στριφογυριστή σκάλα. Στον πρώτο και δεύτερο όροφο δεσπόζουν οι επιβλητικές μπάρες και η μεγάλη τραπεζαρία, μαζί με την αθηναϊκή αστική κομψότητα, τα περίτεχνα γύψινα και τα παλιά βιτρό.

Στον τρίτο όροφο θα βρείτε μια κρυμμένη  όμορφη ταράτσα, με τα κλασικά μαρμάρινα τραπέζια και τις μαύρες σιδερένιες καρέκλες του, που αποτελεί εγγύηση για όμορφες και δροσερές καλοκαιρινές νύχτες.

Κι όλα αυτά συμπληρώνονται ιδανικά με ένα πρωτότυπο μενού δια χειρός Νίκου Νάκου. Πιάτα με φαντασία δίνουν εξαιρετικές επιλογές για ένα ελαφρύ μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα ή ακόμα και για ένα σνακ μαζί με παγωμένη μπύρα ή πρωτότυπα κοκτέιλ.

Δοκιμάστε baby πατατούλες με sour cream και μπρικ, ταρτάκια κοτόπουλο με ανανά, μέντα και κάρυ, δροσερές σαλάτες, φρέσκα ζυμαρικά και ζουμερά χάμπουργκερ από 100% μοσχαρίσιο κιμά black angus και «απογειωθείτε».

Περισσότερα σύντομα, μετά την επίσκεψή μας…

Πληροφορίες: Μαντζάρου 3, Κολωνάκι, 210 3388216.

Βάλια Κανελλοπούλου
[email protected]