5 στοιχειωμένα εστιατόρια που θα σας κόψουν την ανάσα

bridge-caffe
ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Ο κόσμος έχει συνηθίσει να αποφεύγει μέρη που θεωρούνται στοιχειωμένα. Πώς θα σας φαινόταν όμως, αν δειπνούσατε οικειοθελώς σε αυτά; Ας ρίξουμε μια ματιά στα καλύτερα στοιχειωμένα εστιατόρια του κόσμου και σας υποσχόμαστε ότι μετά από ένα τέτοιο γεύμα, το φαγητό δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο.

The Bridge Café, Νέα Υόρκη

Είναι γνωστό ως ένα από τα πιο ιστορικά και όμορφα εστιατόρια στη Νέα Υόρκη, έχει όμως καταγράψει σημαντική μεταφυσική δραστηριότητα. Το εστιατόριο κάποτε ήταν πορνείο και σήμερα έχουν αναφερθεί περίεργες μυρωδιές μαζί με ήχους από βήματα. Το εστιατόριο έχει ερευνηθεί από το Κέντρο Μεταφυσικών Ερευνών της περιοχής, οπότε παίρνετε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται.

Buma Inn, Πεκίνο

Το Buma Inn του Πεκίνου πιστεύεται ότι είναι στοιχειωμένο από έναν άνδρα που δηλητηριάστηκε από τον σεφ του εστιατορίου. Ο σεφ αργότερα μαχαίρωσε τον εαυτό του και τώρα οι επισκέπτες που βιώνουν μεταφυσικές δραστηριότητες στον χώρο, πιστεύουν ότι ο δηλητηριασμένος επισκέπτης επιστρέφει για να στοιχειώσει το πανδοχείο και να βρει τον σεφ που τον σκότωσε...

Marsden Grotto Restaurant, Αγγλία

Αυτή η αγγλική pub βρίσκεται στην ακτή South Shields και είναι ένα από τα πιο γνωστά «μπαρ σπηλιές» στη χώρα. Η φήμη λέει ότι ένας λαθρέμπορος που ήταν γνωστός ως «John the Jibber» στοιχειώνει το εστιατόριο αφού εκεί δολοφονήθηκε από άλλους λαθρέμπορους. Επισκέπτες του εστιατορίου ισχυρίζονται ότι έχουν δει τασάκια να πετούν και να συνθλίβονται στους τοίχους.

Nottingham Road Hotel, Restaurant & Pub, Νότια Αφρική

Αυτή η pub είναι ζεστή και ευχάριστη την ημέρα, αλλά αποκτά… ενοχλητικούς επισκέπτες τα βράδια. Σύμφωνα με το μύθο, μια γυναίκα που σχετίστηκε με ένα στρατιώτη στον πόλεμο, βρήκε τραγικό τέλος στο ξενοδοχείο, ενώ επισκέπτες έχουν αναφέρει ότι την έχουν αντικρύσει σε ημιδιάφανη μορφή.

Arnaud’s, Νέα Ορλεάνη

Η Νέα Ορλεάνη δεν είναι ξένη ως προς το μεταφυσικό στοιχείο. Το Arnaud’s ιδρύθηκε από έναν Γάλλο πωλητή κρασιών με το όνομα Arnaud Cazevane και λέγεται ότι ο ίδιος στοιχειώνει την ιδιοκτησία του παρακολουθώντας το προσωπικό και διαβεβαιώνοντας ότι ακολουθείται πιστά η φιλοσοφία του.