5 λόγοι για να επισκεφθείτε το Malabar

malabar
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Το Malabar είναι το εστιατόριο του ξενοδοχείου The Margi στην Βουλιαγμένη και εδώ αναζητούμε 5 λόγους για να επισπεύσετε την επίσκεψή σας εκεί…

Το ξενοδοχείο The Margi συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια στον ξενοδοχειακό χάρτη της Αττικής και το γιορτάζει με νόστιμα πιάτα και εξαιρετικά cocktails. Αν τα 50 χρόνια του δεν αρκούν για να σας παρακινήσουν να επισκεφθείτε το εστιατόριό του, εμείς βρήκαμε άλλους 5 καλούς λόγους...

1.  Στο Malabar chef είναι ένα από τα πιο δημιουργικά και ταλαντούχα νέα φυντάνια της χώρας μας, ο Παναγιώτης Γιακαλής, με εμπειρία στις κουζίνες του Fuga και της Σπονδής, που έφτιαξε ένα μοναδικό και πολύ νόστιμο gourmet μεσογειακό μενού, συνδυάζοντας διαφορετικές γεύσεις.

2. Κάθε Τρίτη, στο Malabar θα βρείτε ειδικό μενού και μπορείτε να φάτε με μόλις 25 ευρώ το άτομο.

3. Το σκηνικό του είναι τόσο ατμοσφαιρικό, που θα νομίσετε ότι πρωταγωνιστείτε σε ταινία. Η όμορφη ατμόσφαιρα δίπλα στην πισίνα με το φως των κεριών και τον χαμηλό φωτισμό, αλλά και τα υπέροχα μαρμάρινα τραπέζια, σίγουρα θα σας «ταξιδέψουν».

4. Εδώ θα δοκιμάσετε εξαιρετικό μπακαλιάρο, καλοψημένο, ζουμερό και με πεντανόστιμη τραγανή κρούστα, επάνω σε μια στρώση καλοφτιαγμένου και χυλωμένου τραχανά, αλλά και ένα υπέροχο  λαυράκι καρπάτσιο με εσπεριδοειδή κι αυγά αχινού ή maki με πεπόνι και ρύζι βρασμένο σε γάλα καρύδας. Αποθέωση!

5. Ολοκληρώστε ένα γεύμα εδώ με το επετειακό «The Margi 50» cocktail που ετοίμασε ο mixologist Κωνσταντίνος Μπάσης, συνδυάζοντας τροπικά φρούτα, rasberry infused vodka και lemon foam.

Βάλια Κανελλοπούλου
[email protected]