Πασχαλινές γεύσεις στα ξενοδοχεία της Αττικής

pasxalines-geuseis-sta-ksenodoxeia-tis-attikis

ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Βαρεθήκατε τα οικογενειακά τραπέζια ή κουραστήκατε να μαγειρεύετε τρεις ημέρες για να τραπεζώσετε δεκάδες συγγενείς και φίλους στο σπίτι; Τι θα λέγατε αν φέτος αλλάζατε λίγο πλώρη και δοκιμάζατε τις πασχαλινές γευστικές προτάσεις των μεγαλύτερων ξενοδοχείων της Αττικής;

Οι μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες της Αττικής έχουν προνοήσει φέτος, για όσους δεν θέλουν να κλειστούν στην κουζίνα τους για ακόμα μια χρονιά, αλλά και για όσους θα ήθελαν να πρωτοτυπήσουν και να απολαύσουν με την οικογένεια ή τους φίλους ένα -παραδοσιακό μεν, gourmet δε- πασχαλινό τραπέζι.

Hilton: Πάσχα με παράδοση και στιλ υπόσχεται το Hilton Αθηνών για φέτος. Η μαγειρίτσα, τα κόκκινα αβγά και ο παραδοσιακός οβελίας βέβαια, δεν πρόκειται να λείψουν από το τραπέζι, αλλά το Βυζαντινό προτείνει και πιο σύγχρονες gourmet τάσεις, δια χειρός Γιάννη Μανίκη.

Τη Μεγάλη Παρασκευή ένας πλούσιος μπουφές με νηστίσιμα πιάτα και θαλασσινά θα έχει στηθεί για εσάς (39,50 ευρώ), το Μεγάλο Σάββατο μια παραδοσιακή λαχταριστή μαγειρίτσα και άλλες πασχαλινές σπεσιαλιτέ θα σας περιμένουν (55 ευρώ), ενώ την Κυριακή του Πάσχα, γιορτάστε με ψητό αρνί και ζωντανή μουσική (65 ευρώ). Για τη Δευτέρα του Πάσχα προγραμματίζεται χαλάρωση με εορταστικό brunch (39,50 ευρώ).

Πάσχα με παράδοση και στιλ στο Hilton.

Metropolitan: Ανάσταση στο κλεινόν άστυ προτείνει και το Metropolitan. Από την Κυριακή των Βαΐων μέχρι και την Μεγάλη Πέμπτη θα προσφέρονται στο εστιατόριο του ξενοδοχείου νηστίσιμα εδέσματα. Την Μεγάλη Παρασκευή το μεσημέρι θα λειτουργεί πλούσιος σαρακοστιανός μπουφές με ζεστά και κρύα πιάτα (27 ευρώ), το Μεγάλο Σάββατο μετά την Ανάσταση ένας πλούσιος εορταστικός μπουφές με ζεστή παραδοσιακή μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά, κοκορέτσι, ψητό αρνί και μεγάλη ποικιλία από σαλάτες και γλυκά θα είναι ανοιχτός για εσάς (39 ευρώ), ενώ την Κυριακή του Πάσχα ένα παραδοσιακό πασχαλινό γλέντι με τραγούδι και μπουφέ με πασχαλινές παραδοσιακές σπεσιαλιτέ θα περιμένουν τους επισκέπτες (65 ευρώ). Τη Δευτέρα του Πάσχα το μεσημέρι θα προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία ελληνικών και διεθνών γεύσεων (27 ευρώ).

Ανάσταση και πασχαλινό γεύμα στο Metropolitan.

Divani Apollon Palace & Spa: To βραβευμένο με το Five Star Diamond Award Divani Apollon Palace & Spa στη Βουλιαγμένη προτείνει αναστάσιμο δείπνο στο Ballroom του ξενοδοχείου το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (70 ευρώ) και πασχαλινό μπουφέ με παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, dj και χορό ανήμερα το Πάσχα (95 ευρώ). Τι θα λέγατε λοιπόν, για μια βόλτα προς τα νότια;

St. George Lycabettus: Πασχαλινή γευστική απόδραση και στο St. George Lycabettus προγραμματίζεται για φέτος. Το Grand Balcon ετοίμασε δύο ξεχωριστές γευστικές προτάσεις: αναστάσιμο δείπνο με θέα την πόλη από ψηλά και γεύσεις της παράδοσης, όπως παραδοσιακή μαγειρίτσα, κατσικάκι σε κληματόβεργες, αρνάκι φρικασέ, κοκορέτσι ρουμελιώτικο και πολλές ακόμα προτάσεις (48 ευρώ) και μπουφέ το μεσημέρι του Πάσχα με παραδοσιακές γεύσεις, όπως κατσικάκι του αμπελουργού, κρητικό αρνάκι οφτό, κοκορέτσι, φιλετάκι μοσχαρίσιο black angus, χωριάτικη γαλατόπιτα και πολλά γλυκά (45 ευρώ).

Πασχαλινή γευστική απόδραση στο St. George Lycabettus.

Καλή όρεξη και καλό Πάσχα!

ΒΑΛΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

[email protected]