Πλούσια μενού σε προνομιακή τιμή με το WineNot

plousia-menou-se-pronomiaki-timi-me-to-winenot

ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΜΑΙΟΥ 2011

Η πρωτοβουλία WineNot της οινοποιίας Tsantali συνεχίζεται και αυτόν τον μήνα με νέες αφίξεις και πλούσια μενού

Τέσσερα νέα εστιατόρια με διαφορετικές κουζίνες και σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας, συμμετέχουν στο πρόγραμμα του μήνα και προσφέρουν πλήρη μενού συνοδεία των βραβευμένων οίνων Kanenas της Tsantali σε απίστευτα προνομιακές τιμές ανά άτομο.

Πρώτο εστιατόριο για τον Μάιο είναι το Cash στο Κεφαλάρι με μεσογειακή κουζίνα, στις 2, 4 και 5 του μηνός. Ποιότητα, ατμόσφαιρα και glamour δημιουργούν ένα ιδιαίτερο χώρο, την αρχιτεκτονική επιμέλεια του οποίου ανέλαβε ο Γιώργος Μέρλος.

Ο εσωτερικός του χώρος χωρίζεται σε 2 επίπεδα, το Cash Lounge και το Cash Restaurant, ενώ ο εξωτερικός διαμορφώνεται γύρω από το υγρό στοιχείο. Η αισθητική συνδυάζεται με τη γαστριμαργική δημιουργία, καθώς οι προτάσεις του βραβευμένου σεφ Γιάννη Σολάκη ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το επιλεγμένο μενού του Cash για τις βραδιές του WineNot περιλαμβάνει πιτσάκια μεσογείου με προσούτο, μοτσαρέλα και ανθότυρο, σαλάτα με ρόκα, ραντίτσιο, κατσικίσιο τυρί, ψητές πιπεριές και κουκουνάρι, καπνιστό χταπόδι με μαρμελάδα τομάτας, ταλιάτα μόσχου με πουρέ βασιλικού και παλέ αλμυρής καραμέλας.

Στη συνέχεια, ακολουθούν τα εστιατόρια Mamacas στο Γκάζι (10-12 Μαΐου), ο Αχινός στον Πειραιά (18-20 Μαΐου) και το Nui στο Κεφαλάρι (24-26 Μαϊου).

Πληροφορίες: Cash, Δηληγιάννη 54, Κεφαλάρι, 212 1004772, τιμή 40 ευρώ το άτομο.