Γεύση από Μαρόκο στον Λυκαβηττό

geusi-apo-maroko-ston-lukabitto

ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΜΑΙΟΥ 2011

Οι ρυθμοί και οι γεύσεις του Μαρόκο αποκαλύπτονται μέσα από ένα τετραήμερο πολιτιστικό, γαστρονομικό και τουριστικό φεστιβάλ στο ξενοδοχείο Saint-George Lycabettus από τις 4 μέχρι και τις 7 Μαΐου.

Μια εκδήλωση γεμάτη χρώμα, ανδαλουσιανή μουσική από την ορχήστρα «Chabab Al Andalous» από το Ραμπάτ, αλλά και ιδιαίτερα πιάτα μαροκινής γαστρονομίας, περιμένουν το κοινό στους χώρους του ξενοδοχείου, από τις 4 μέχρι και τις 7 Μαΐου.

Μία ξεχωριστή επίδειξη μόδας θα λάβει επίσης, χώρα στο Saint-George Lycabettus, στην οποία θα παρουσιαστούν μοναδικά καφτάνια και δημιουργίες pret a porter από τους καταξιωμένους Μαροκινούς δημιουργούς μόδας Zahra Yaagoubi και Nabil Dahani. Τα χειροποίητα μαροκινά ενδύματα αντανακλούν τον πλούτο, την αυθεντικότητα και τη δημιουργικότητα της μαροκινής τέχνης.

Ο Έλληνας σχεδιαστής Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, θα παρουσιάσει κι εκείνος κάποιες από τις δικές του δημιουργίες που είναι εμπνευσμένες από το Μαρόκο.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει τελετή έναρξης στις 4 Μαΐου, μαροκινό μπουφέ (60 ευρώ/άτομο με τα ποτά) και ανδαλουσιανή μουσική από την ομάδα του Ραμπάτ, στις 5 και 6 Μαΐου, στις 9 μ.μ., μεσημεριανό γεύμα και επίδειξη μόδας (60 ευρώ/άτομο με τα ποτά) στις 6 Μαΐου, στη 1.30 μ.μ. και καθιστό μαροκινό δείπνο (55 ευρώ/άτομο με τα ποτά) στις 7 Μαΐου, στις 9 μ.μ.

Και τις τέσσερις ημέρες θα υπάρχει κλήρωση με πολλά δώρα όπως ταξίδι στο Μαρόκο και πολλά αναμνηστικά.

Πληροφορίες: Ξενοδοχείο Saint George Lycabettus, 210 7234435.