Γαστρονομικό φεστιβάλ με... ισπανική καταγωγή
Ένα πλούσιο φεστιβάλ Ισπανικής Κουζίνας θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά το εστιατόριο «The Grill Room» του ξενοδοχείου Arion, A Luxury Collection Resort & Spa στο Astir Palace Resort σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ισπανίας και την Iberia Airlines, από τις 6 έως τις 14 Μαΐου.
Ο executive chef Sergio Alonso και ο βοηθός του Juanjo Claramunt έρχονται ειδικά από το ξενοδοχείο The Westin Valencia για να ταξιδέψουν γευστικά το ελληνικό κοινό σε κάθε γωνιά της Ισπανίας και να δημιουργήσουν ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού με τα πιο εμβληματικά πιάτα της.
Το φεστιβάλ πλαισιώνεται από κλασικό χορό φλαμένκο, με μουσική και τραγούδι από την περιοχή της Ανδαλουσίας, γεγονός που αναμένεται να εντείνει το πάθος για «μύηση» στα ενδότερα της ισπανικής γαστρονομικής κουλτούρας.
Τα ξενοδοχεία Arion, A Luxury Collection Resort & Spa και The Westin Athens στο Astir Palace Resort, μετά το επιτυχημένο φεστιβάλ ταϊλανδικής κουζίνας τον περασμένο Μάρτιο, φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ένα ακόμα μοναδικό ταξίδι γεύσεων.
Διαλέξτε ανάμεσα σε αυθεντικά τάπας όπως gazpacho από φράουλα, μήλο και λουκάνικο με μανιτάρια morellan, Ιβηρικό ζαμπόν, paella Βαλένθιας με κοτόπουλο και λαγό και δοκιμάστε αφρώδεις οίνους από τον μεγαλύτερο οίκο του είδους στον κόσμο. Οι αφρώδεις οίνοι Freixenet χαρακτηρίζονται με τον όρο «cava», διότι παράγονται με την παραδοσιακή μέθοδο που χρησιμοποιείται στην Καμπανία. Ξεχωρίζουν για τη λεπτή γεύση τους, τη φρεσκάδα και το ντελικάτο άρωμα τους.
Πληροφορίες: The Grill Room, Arion, A Luxury Collection Resort & Spa, The Westin Athens, Astir Palace Resort, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, 210 8902000.







