Γαλλικές γεύσεις από τον Michel Roux στο Avenue Bistro&Bar

avenue-estiatorio-metropolitan
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Στις 27 Σεπτεμβρίου το Avenue Bistro&Bar του ξενοδοχείου Metropolitan ξεκινάει τη χειμερινή του λειτουργία με τις γεύσεις του παγκοσμίου φήμης Chef Michel Roux.

Έτοιμο για το χειμώνα είναι το Avenue Bistro&Bar του ξενοδοχείου Metropolitan, όπου ο διάσημος Chef Michel Roux δημιουργεί πιάτα συνδυάζοντας κλασικές γαλλικές γεύσεις παρασκευασμένες με φρέσκα υλικά της Ελληνικής φύσης.

Στην ανοικτή κουζίνα του με την παραδοσιακή rôtisserie, ο chef Ηλίας Καριώτογλου σας περιμένει για να σας ξεναγήσει στις gourmet γεύσεις, αλλά και στα χειροποίητα γλυκά και παγωτά.

Δοκιμάστε τα νέα πιάτα όπως σουβλάκι από χτένια και γαρίδες, με πουρέ κουνουπιδιού και σάλτσα ”beurre blanc” από μηλίτη ή σουφλέ κατσικίσιου τυριού με κουλί τομάτας για ορεκτικά και από τα κυρίως πιάτα, φιλέτο πεσκανδρίτσας με σουβλάκι λαχανικών και σάλτσα από λάιμ και μέλι ή μισή κλασική πάπια με πορτοκάλι ψημένη στην rotisserie, συνοδευόμενη από πατάτες πουρέ με κόκκους μουστάρδας και λαχανικά εποχής.

Τη γευστική εμπειρία συμπληρώνουν οι επιλεγμένες ετικέτες κρασιών που σερβίρονται και σε ποτήρι και ικανοποιούν τους λάτρεις του κρασιού.

Γεύση, περιβάλλον, απόλαυση, εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές αποτελούν τους λόγους που καθιέρωσαν το Avenue Bistro&Bar ως μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση εξόδου.

Πληροφορίες: Avenue Bistro&Bar, Λ. Συγγρού 385 (Ξενοδοχείο Metropolitan), Αθήνα, τηλ. 210 9471001, ανοικτό Τρίτη έως Σάββατο 19:00 – 23:30, www.avenuebistro.gr.