Ψαροφαγία με βραβευμένα κρασιά από το WineNot

psarofagia-me-brabeumena-krasia-apo-to-winenot

ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΜΑΙΟΥ 2011

Οι οινοκεντρικές προτάσεις εξόδου με πλήρη μενού συνοδεία βραβευμένων οίνων που προτείνει η εταιρεία Tsantali συνεχίζονται και τον Μάιο.

Από τις 18 μέχρι και τις 20 Μαΐου ο Αχινός 51, το θαλασσινό μεζεδοπωλείο στην Πλαζ Φρεαττύδας προτείνει, στον ανανεωμένο χώρο του δίπλα στο κύμα, ελληνικές γεύσεις από τη θάλασσα με άρωμα μεσογειακής παράδοσης.

Ειδικά για τις ημέρες που συμμετέχει στο πρόγραμμα WineNot, προτείνει ένα μενού με πέντε πιάτα που περιλαμβάνει, ανάμεικτη σαλάτα με βινεγκρέτ τριαντάφυλλο, γαύρο μαρινάτο, χταπόδι σχάρας, φιλέτο συναγρίδας ποσέ και σοκολατόπιτα ή πορτοκαλόπιτα με παγωτό καϊμάκι.

Όλα τα πιάτα θα συνοδεύονται από τον λευκό και τον ροζέ οίνο Kanenas της εταιρείας Tsantali και κοστίζει 32 ευρώ το άτομο.

Μέχρι το τέλος του μήνα, το πρόγραμμα WineNot θα φιλοξενηθεί και στο πολυασιατικό εστιατόριο Nui στο Κεφαλάρι από τις 24 μέχρι τις 26 Μαΐου.

Πληροφορίες: Αχινός 51, Ακτή Θεμιστοκλέους 51, Πειραιάς, 210 4526944