Rib-eye steak στο Hilton σε τιμή-έκπληξη
ΤΡΙΤΗ, 24 ΜΑΙΟΥ 2011
Μια νέα προσφορά πρόσθεσε πρόσφατα στα «συν» του το εστιατόριο Βυζαντινό του ξενοδοχείου Hilton Athens, προσφέροντας ένα πλήρες steak menu με 22 μόλις ευρώ.
Τι θα λέγατε για ένα ζουμερό rib-eye steak με σαλάτα, ένα λαχταριστό επιδόρπιο, μαζί με ένα ποτήρι κρασί στην τιμή των 22 ευρώ; Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό και μάλιστα, σερβίρεται καθημερινά στο Βυζαντινό του Hilton.
Το μενού περιλαμβάνει μια σαλάτα ρόκα με ντοματίνια και παρμεζάνα, ένα black Angus rib-eye steak ψημένο όπως το ζητήσετε, φρέσκιες τηγανητές πατάτες, ένα ποτήρι κρασί Fare από την Οινομεσσηνιακή και για επιδόρπιο, λουκουμάδες με μέλι ή σοκολάτα!
Με την προσφορά μάλιστα, ισχύει και μία δωρεάν θέση parking ανά δύο άτομα στον ειδικό χώρο του ξενοδοχείου.
Το σκέφτεστε ακόμα;
Πληροφορίες: Βυζαντινό, Hilton Athens, Βασ. Σοφίας 46, Αθήνα, 210 7281400.







