Φτιάξτε τα καλύτερα γλυκά μαθαίνοντας από τον Julien Beaulieu
Μαθητεύστε δίπλα σε έναν από τους πιο προικισμένους δημιουργούς ζαχαροπλάστες της εποχής, τον διάσημο Julien Beaulieu, απευθείας από το Μονακό.
Αν η ζαχαροπλαστική είναι το πάθος σας και αναζητάτε συνεχώς τρόπους να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, την 1η Δεκεμβρίου, στο Sofitel Athens Airport, θα έχετε την ευκαιρία που ζητάτε.
Σε ένα σεμινάριο με τον Julien Beaulieu, Chef Pâtissier στο διακεκριμένο εστιατόριο “L’Intempo”, ένα από τα καλύτερα του διάσημου Πριγκηπάτου, ειδικευμένο στις δημιουργίες από σοκολάτα, αλλά και στην γλυπτική με ζάχαρη, στα μικρά γλυκά, bonbons & mignardises για ζαχαροπλαστεία, με πολλά βραβεία σε διεθνείς και άλλους διαγωνισμούς, θα εμβαθύνετε στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής, έτσι ώστε να μεγαλουργήσετε στη συνέχεια.

Ο Julien Beaulieu, μάλιστα, πρόσφατα εντυπωσίασε στο “Salon du Chocolat” που έλαβε χώρα στο Monaco στις 10 Οκτωβρίου, αφού παρουσίασε ένα «φόρεμα» από βαρύτιμο βελούδο και «χρυσό», αναπαράσταση της αυλαίας της Όπερας Γκαρνιέ στο Μόντε Κάρλο με το πριγκηπικό οικόσημο στην κορυφή, όλα από σοκολάτα!
Μάθετε κοντά του και φτιάξτε τα καλύτερα γλυκά, λαμβάνοντας ταυτόχρονα πιστοποίηση παρακολούθησης.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα γαλλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά.
Πληροφορίες: [email protected], τηλ. 210 6017650, Δευτέρα 1/12, από 17.00 έως 20.30, Sofitel Athens Airport, κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο 45€, φοιτητικό εισιτήριο 40€, άνεργοι Ο.Α.Ε.Δ. 20€.







