Δειπνήστε με γεύσεις... άγριων μανιταριών
Panagiotis Fotiadis Δείπνο-αφιέρωμα στον κόσμο των μανιταριών ετοιμάζει το Ristorante Da Vinci του Hotel Nikopolis στη Θεσσαλονίκη στις 7 Νοεμβρίου.
Παχουλά porcini, χαριτωμένες κανθαρέλες, εξωτικά σιτάκε, σαρκώδεις μορχέλες, δραματικές τρομπέτες του θανάτου και έξοχες, αρωματικές τρούφες θα πρωταγωνιστήσουν στο menu του Ristorante Da Vinci του Hotel Nikopolis στη Θεσσαλονίκη, αύριο Παρασκευή 7 Νοεμβρίου.
Ανάμεσα στα πιάτα του μενού, που σχεδίασε ο executive chef Στέφανος Σταμίδης, θα βρείτε ζυμαρικά fagotelli με τυρί fontina, ραγού από άγρια μανιτάρια, γλυκιά κολοκύθα, σπεκ και καρύδια, μπακαλιάρο ψητό με μανιτάρια σιτάκε, σελινόριζα και salsa verde, κατσικάκι σιγοψημένο, φρικασέ με σπανάκι και πράσο, πατάτες και μαύρη τρούφα και πολλά άλλα γευστικά πιάτα με μανιτάρια, το οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά (Αμυγδαλιές 2013 Κτήμα Αντωνόπουλου, Circus 2013 Ορεινοί Αμπελώνες Κώστα Λαλίκου, Ιανός Chardonnay 2009 Οινοφόρος, Αρκτούρος 2007 Zoinos και πολλά άλλα).
Πληροφορίες: Ristorante Da Vinci, Hotel Nikopolis, Ασκληπιού 16-18 Πυλαία, Θέρμη Θεσσαλονίκη, 2310 401040, 2310 401000, στις 7/11, ώρα προσέλευσης: 21.00, κόστος κατ’ άτομο: 34 ευρώ, http://www.hotel-nikopolis.com/gr/da-vinci-restaurantgr.html







