Μεσογειακές γεύσεις και παραδοσιακά θαλασσινά στον «Ζέφυρο»
Για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού το WINEnot της Tsantali προτείνει από τις 8 μέχρι και τις 11 Ιουνίου παραδοσιακά θαλασσινά στο «γαλάζιο» περιβάλλον του Ζέφυρου στο Μικρολίμανο.
Σ' ένα από τα ομορφότερα σημεία του Πειραιά, το εστιατόριο «Ζέφυρος» που για περισσότερα από 60 χρόνια υποδέχεται τους φίλους της ελληνικής θαλασσινής κουζίνας, προτείνει για τρεις ημέρες ένα πλήρες μενού με τη συνοδεία Λευκού οίνου Kanenas.
Με έμφαση στην ποιότητα, την εξυπηρέτηση και το περιβάλλον, ο Ζέφυρος προσφέρει αυθεντικές γεύσεις σε δύο χώρους, τον εσωτερικό με τα γήινα χρώματα και τα φινιστρίνια και τον εξωτερικό σε στιλ deck πάνω στη θάλασσα που σε κάνει να νομίζεις ότι ταξιδεύεις.
Το μενού του για το τριήμερο περιλαμβάνει Ταραμοσαλάτα, Ανάμεικτη σαλάτα με ντομάτα, μαρούλι, ρόκα, αγγούρι, πιπεριές και κάπαρη, Καλαμαράκια τηγανητά, Μύδια αχνιστά, Τσιπούρα στη σχάρα με βραστά λαχανικά και Εκμέκ κανταΐφι με παγωτό βανίλια.
Όλα αυτά στην τιμή των 35 € το άτομο, με συνοδεία κρασιού. Το σκέφτεστε ακόμα;
Πληροφορίες: Λαζαράκη 61 & Πανδώρας 5, Γλυφάδα, 210 8940500







