Τα βότανα και οι σαλάτες πρωταγωνιστές στο μενού της Σπονδής

ta-botana-kai-oi-salates-protagonistes-sto-menou-tis-spondis

ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Το θεματικό Μενού των τεσσάρων πιάτων του μηνός Ιουνίου που προτείνει η Σπονδή καθημερινά, βασίζεται στα βότανα και τις σαλάτες.

Για όλο τον μήνα Ιούνιου, μεσημέρι και βράδυ καθημερινά, η Σπονδή και ο σεφ της Arnaud Bignon προτείνουν ένα μενού τεσσάρων πιάτων με βάση τα βότανα και τις σαλάτες.

Πιο συγκεκριμένα, το μενού περιλαμβάνει Καβούρι με διάφανο ραβιόλι, μέντα, κάρι και τζίντζερ, Λαυράκι ταρτάρ με μαρούλι και πορτοκάλι, Χοιρινό γάλακτος γεμιστό με σέσκουλα, αμάρανθο και φασκόμηλο και σαλάτες, ενώ για γλυκό μια σφολιάτα με λουΐζα, λεμονόχορτο και κόκκινα φρούτα που θα κλείσει ιδανικά το γεύμα σας.

Επιπλέον, οι βραβευμένοι sommelier της «Σπονδής» προτείνουν δύο συνοδευτικά ποτήρια που συνδυάζονται αρμονικά με τα προτεινόμενα πιάτα του μενού στη συνολική τιμή των 75€ μαζί με το μενού, ενώ χωρίς το κρασί το μενού κοστίζει 64€ το άτομο.

Πληροφορίες: Σπονδή, Πύρρωνος 5. Παγκράτι, 210 7564021, www.spondi.gr .