Χριστουγεννιάτικες… λιχουδιές μας επιφυλάσσουν τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης

zaxaroplasteia-konstantinidis
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Η πιο εορταστική εποχή του χρόνου έχει επίσημα φτάσει και τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης είναι εδώ για να συμπληρώσουν το ζεστό χριστουγεννιάτικο πνεύμα με γλυκές εορταστικές απολαύσεις που θα… κλέψουν την παράσταση.

Φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι ακόμη πιο… γλυκά, με τις χριστουγεννιάτικες προτάσεις των Ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης.

Μοναδικής αισθητικής συλλεκτικές χριστουγεννιάτικες συσκευασίες γεμάτες με μυρωδάτα μελομακάρονα και τραγανούς κουραμπιέδες φτιαγμένους με φρέσκο βούτυρο, θα χαρίσουν σε εσάς και τους αγαπημένους σας ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσεων με ιστορία από τη Μικρά Ασία.

Τις γλυκές Χριστουγεννιάτικες προτάσεις συμπληρώνουν η τριπλή μους σοκολάτας, το γλυκό κάστανο και τέλος τα εντυπωσιακά σπιτάκια φτιαγμένα από μπισκότα βουτύρου, που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η βασιλόπιτα της Πρωτοχρονιάς των Ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης με επικάλυψη λευκής σοκολάτας, σοκολάτας υγείας ή άχνη ζάχαρη, σας περιμένει για να στολίσει το εορταστικό τραπέζι και να αναδείξει τον τυχερό ή τυχερή της χρονιάς.

Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας και οι ζαχαροπλάστες θα ετοιμάσουν το αγαπημένο σας εορταστικό γλυκό με πραγματικό μεράκι, υπό τους ήχους υπέροχων μελωδιών από έμπειρους πιανίστες.

Πληροφορίες: www.konstandinidis.com