Τα Χριστούγεννα προβλέπονται… λαμπερά στο Hilton

buzantino-hilton
ΤΡΙΤΗ, 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Το Hilton Αθηνών γνωρίζει πάντα πώς να μας βάζει στο πνεύμα των εορτών. Με την πανέμορφη θέα του και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει κάνει τα Χριστούγεννα μαγικά!

Την Ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το Βυζαντινό ετοιμάζει μια γιορτή για όλη την οικογένεια με πλούσιο μπουφέ, ζωντανή μουσική και ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τα παιδιά, ενώ τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων σας καλεί να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας ένα δυναμωτικό brunch με πλούσιο γεύμα από τον μπουφέ και δωρεάν πάρκινγκ (€43,50).

Την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το Βυζαντινό αποτελεί all-time-classic επιλογή με τον πλούσιο μπουφέ του που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Αν πάλι θέλετε κάτι πιο glamorous για να γιορτάσετε με τους φίλους σας ή το έτερον ήμισυ, σας προτείνουμε το φαντασμαγορικό Galaxy Bar & Restaurant στον τελευταίο όροφο του Hilton, όπου θα απολαύσετε gourmet δημιουργίες από τον executive chef Κώστα Αθανασίου με θέα τη φωτισμένη Αθήνα.

Την Πρωτοχρονιά, μετά το δείπνο σας, θα έχετε όλη τη νύχτα μπροστά σας για χορό στο Galaxy bar με τις μουσικές επιλογές του αγαπημένου DJ των celebrities Αλέξανδρου Χριστόπουλου. Η πρώτη μέρα του 2015 θα σας βρει στο Βυζαντινό ν’ απολαμβάνετε το θρυλικό πρωτοχρονιάτικο μπουφέ πρωινού.

Συγκεκριμένα, το δείπνο Παραμονής Χριστουγέννων (€95/άτομο) με ζωντανή μουσική στο Βυζαντινό, περιλαμβάνει πλούσιο δείπνο από τον μπουφέ, πακέτο ποτών, δωρεάν πάρκινγκ και ελεύθερη είσοδο στο πάρτι του Galaxybar, ενώ το επίσημο δείπνο Παραμονής Χριστουγέννων με μενού 6 πιάτων στο Galaxy Restaurant (€120/άτομο) περιλαμβάνει ένα ποτήρι σαμπάνια Mumm, δωρεάν πάρκινγκ και ελεύθερη είσοδο στο πάρτι του Galaxy Bar.

Την ημέρα των Χριστουγέννων, σας περιμένει Χριστουγεννιάτικο μεσημεριανό γεύμα με ζωντανή μουσική και ψυχαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά στο Βυζαντινό (€95/άτομο), με πλούσιο γεύμα από τον μπουφέ, πακέτο ποτών και δωρεάν πάρκινγκ, ενώ το Χριστουγεννιάτικο δείπνο στο Βυζαντινό (€43,50/άτομο) περιλαμβάνει και πάλι πλούσιο δείπνο από τον μπουφέ και δωρεάν πάρκινγκ.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το επίσημο δείπνο στο Βυζαντινό (€120/άτομο) σας περιμένει με μενού 6 πιάτων και ζωντανή μουσική, με πακέτο ποτών, δωρεάν πάρκινγκ και ελεύθερη είσοδο στο πάρτι του Galaxy Bar. Εναλλακτικά, το δείπνο Παραμονής Πρωτοχρονιάς με μενού 8 πιάτων στο Galaxy Restaurant (€245/άτομο) περιλαμβάνει ένα ποτήρι σαμπάνια Mumm, δωρεάν πάρκινγκ και ελεύθερη είσοδο στο πάρτι του Galaxy Bar.

Κι αν σας βρει και η Πρωτοχρονιά στο Hilton, στο Βυζαντινό θα πάρετε ένα πλούσιο πρωινό από τον μπουφέ (€40), ρόφημα και δωρεάν πάρκινγκ, στο Galaxy Bar θα βρείτε ποικιλία γλυκών και καφέ, ενώ το Πρωτοχρονιάτικο Brunch θα σας προσφέρει ζωντανή μουσική και ψυχαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά στο Βυζαντινό (€95/άτομο) με πλούσιο γεύμα από τον μπουφέ, πακέτο ποτών και δωρεάν πάρκινγκ.

Πληροφορίες: Εστιατόριο Βυζαντινό, Galaxy Bar, Hilton, Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα, τηλ. 210 7281351, http://www.hiltonathens.gr/gr/dining_and_bars.html#byzantino