Ταιριάξτε μπίρες και γεύσεις με την Genius in Gastronomy

mpira-genius-in-gastronomy
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Τέσσερις porter και τέσσερις stout θα αντιπαρατεθούν γευστικά, θα ταιριάξουν με υπέροχες γεύσεις και πολλά άλλα θα πραγματοποιηθούν στις 15/12 στο Abbey Beer Diner.

Η Genius In Gastronomy και το Beer Sommelier  Course παρουσιάζουν ένα back to back set γευσιγνωσίας και beer and food pairing την Δευτέρα 15/12 στο Abbey Beer Diner.

Τέσσερις Porter και συγκεκριμένα η Septem Porter, η Anchor Porter, ηAlaskan Smoked Porter, η Rogue Mocha Porter και τέσσερις Stout, η Murphy's Stout, η Guiness Export Stout, η Voreia Stout, η Emelisse Espresso Stout θα… αντιπαρατεθούν γευσιγνωστικά.

Ακόμη, θα δοκιμαστεί μια επιπλέον μπίρα έκπληξη κατηγορίας Stout, η Voreia Stout, λίγο πριν την επίσημη εμφάνισή της στην αγορά, ενώ στο event θα παρευρίσκονται και οι  beer bloggers του Beers & Games Reviews.

Μαζί με τη μπίρα, όμως, χρειάζεται και λίγη γεύση, γι’ αυτό και στη συνέχεια τέσσερις μπίρες των παραπάνω κατηγοριών θα ταιριάξουν με menu τεσσάρων πιάτων βγαλμένων από την ιδιαίτερη κουζίνα του Abbey Beer Diner. Τα πιάτα θα είναι πατατοσαλάτα με απάκι, κοτόπoυλο πατέ με βούτυρο clarifie και chutney κρεμμυδιού, στο 3ο πιάτο υπάρχει η επιλογή fish 'n' chips με ψάρι χαλιμπούτ, γλυκοπατάτες και espuma αρακά ή hot dog σε pretzel με πιπεριές, κρεμμύδια και αβοκάντο, ενώ το 4ο πιάτο είναι το επιδόρπιο γλυκό "espresso semi freddo".

Κλείστε θέση και ετοιμαστείτε να γευτείτε μπίρα και υπέροχα πιάτα σε μια ιδιαίτερη βραδιά.

Πληροφορίες: Abbey Beer Diner, Περσεφόνης 13 & Ορφέως Αθήνα, στις 15/12 στις 19.00, www.geniusingastronomy.gr, κρατήσεις στα τηλέφωνα 2121006520 (13.00 – 20.00), 6947709991 (13.00 – 20.00) και στα e-mail: [email protected], [email protected]/, κόστος: για τη γευσιγνωσία 20 ευρώ/άτομο, για τη γευσιγνωσία και το beer and food pairing 35 ευρώ/άτομο.