Ανοίξτε μια σαμπάνια Deutz στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας

sampania-deutz-rose
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Η σαμπάνια είναι ένα από τα βασικά «συστατικά» των γιορτών και οι σαμπάνιες Deutz αποτελούν εγγύηση, συνοδεύοντας αρμονικά τα γιορτινά τραπέζια.

Είτε… κουνημένη είτε όχι, η σαμπάνια συνδυάζεται με κάθε γιορτινό και ευχάριστο κλίμα, γι’ αυτό και δεν πρέπει να λείπει από το εορταστικό τραπέζι σας. Μια πολύ καλή πρόταση θα αποτελέσουν για φέτος η λευκή Deutz Brut Classic και η ροζέ Deutz Brut Rose.

Στα cocktail party η φίνα και ρομαντική ροζέ Deutz Brut Rose θα ταιριάξει με τις μικρές, λαχταριστές αλλά «σικάτες» μπουκιές ενός κομψού μπουφέ που θα διαρκέσει όλες τις ώρες της γιορτής. Είναι μια εκφραστική, τραγανή και δελεαστική σαμπάνια, με αρώματα από κεράσι, βατόμουρο, ρόδι και φραγκοστάφυλο, αλλά και με νότες από φρέσκες φράουλες και σμέουρα.

Εξίσου εντυπωσιακή και απαραίτητη για τα επίσημα γιορτινά τραπέζια, η Deutz Brut Classic μπορεί να προσφερθεί σαν απεριτίφ και να εντυπωσιάσει τους φιλοξενούμενούς σας με τη μεταξένια υφή της, το άγγιγμα της πολυτέλειας και  της κομψότητας που αποπνέει. Το χρυσαφί της χρώμα λαμπυρίζει στο  ποτήρι, με ένα λεπτό κύμα φυσαλίδων να ανεβαίνει στην επιφάνεια. Η φρεσκάδα του Chardonnay και η δύναμη του Pinot Noir δημιουργούν μία σαμπάνια γεμάτη και ταυτόχρονα κομψή, φινετσάτη με μεταξένια υφή, που προτρέπει διαρκώς σε γιορτή. Μπορεί να συνοδεύσει τα εκλεκτά γεύματα των γιορτών και να ταιριάξει από το πρώτο πιάτο ως το επιδόρπιο.  

Οι γιορτινές φυσαλίδες της Deutz θα κρατήσουν ζωντανή την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και θα κάνουν ακόμη πιο χαρούμενες τις ημέρες των γιορτών με τους αγαπημένους σας.

Τις σαμπάνιες Deutz θα τις βρείτε στα καλύτερα εστιατόρια και ξενοδοχεία της χώρας και σε καλά ενημερωμένες κάβες.