Wine Degustation με κρασιά ενός γνώστη του είδους…
Την Τετάρτη 29 Ιουνίου, μετά τις 6 μ.μ. μπορείτε να γευτείτε την κουζίνα του Kitchen Bar στο Χαλάνδρι συνοδευόμενη από κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη.
Ένα μενού τριών πιάτων ιδανικά συνδυασμένο με τρία διαφορετικά κρασιά, περιμένει τους λάτρεις του κρασιού, αλλά και του φαγητού.
Για πρώτο πιάτο θα σερβίρεται Τηγανητή φέτα σε χωριάτικο φύλλο με μέλι και σουσάμι και θα συνοδεύεται από ένα ποτήρι «Ασπρολίθι», για δεύτερο πιάτο Ανάμικτη σαλάτα με καβουρδισμένα φουντούκια, σαγκουίνι, παρμεζάνα & dressing εσπεριδοειδών, με το κρασί «Μικρό Βοριά Chardonnay – Sauvignon» του Άγγελου Ρούβαλη και για τρίτο πιάτο Χοιρινό σκαλοπίνι με σάλτσα πορτσίνι & αρωματικό ρύζι, μαζί με ένα ποτήρι Ιανό Cabernet.
Ο χώρος του Kitcen Bar στο Χαλάνδρι έχει διατηρήσει τις κλασικές πινελιές της αλυσίδας, ενώ η είσοδος με την μεγάλη αυλή και τη πέργκολα δημιουργήσει κατευθείαν την αίσθηση της χαλάρωσης. Το κτήριο απλώνεται σε τρεις ορόφους και καλωσορίζει τους επισκέπτες του από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Η τιμή είναι 20 ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων πιάτων και κρασιών.
Πληροφορίες: Kitchen Bar, Κ. Βάρναλη 6, Χαλάνδρι, 210-6892015, www.kitchenbar.com.gr .







