Μαθήματα για λάτρεις της… μπίρας

mpira
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Μάθετε τα πάντα για τη μπίρα με ένα πρότυπο, ολοκληρωμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα, το Beer Sommelier Course από την Genius in Gastronomy.

Αν θέλετε να γίνετε BeerSommelier και να γνωρίσετε την αγαπημένη σας μπίρα λίγο καλύτερα, από την παρασκευή της, μέχρι τα οφέλη της και τις ρίζες της και από το πώς συνδυάζεται με το φαγητό, μέχρι όλες τις κατηγορίες της, τότε το πρόγραμμα Beer Sommelier Course θα σας κάνει… εξπέρ.

Συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα θα μάθετε για τα εξής:

1. Ορισμός - Ιστορική αναδρομή – Υγεία, Διατροφή – Πρώτες Ύλες
2. Παρασκευή της μπίρας
3. Κατηγορίες: lager, ale κ.ά.
4. Service – Λίστα – Τιμοκατάλογος
5. Draft Beer Kegging (Τεχνικές εγκατάστασης μηχανημάτων draft beer)
6. Συνδυασμός με φαγητό
7. Επίσκεψη σε ζυθοποιείο

Κατά τη διάρκεια όλων των σεμιναρίων θα υπάρχουν γευστικές δοκιμές από όλες τις κατηγορίες και τις προελεύσεις μπίρας, ενώ παρέχεται επίσης δυνατότητα πιστοποίησης από το φορέα Staregister. Με κάθε σεμινάριο χορηγείται γνωστικό υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης και η ημερομηνία διεξαγωγής θα είναι από Δευτέρα 12/01 έως και Τετάρτη 11/02/2015, ενώ η διάρκεια του προγράμματος είναι συνολικά 30 ώρες.

Πληροφορίες: Genius in Gastronomy, Καστελλίου 17 Γαλάτσι 11141, 2121006520 (13.00 – 20.00), 6947709991 & 6944441802 (13.00 – 20.00), κόστος σεμιναρίου: 400 ευρώ/άτομο, κόστος συμμετοχής στην πιστοποίηση: 80 ευρώ/άτομο, [email protected], [email protected]